Tohtori Tolosen Superman, Midsonafinland

Tohtori Tolosen Superman, Midsonafinland

15,90€
00.0
(0)
Tohtori Tolosen ravintolisät ovat monien itsestään huolehtivien suomalaisten päivittäisessä käytössä. Superman on valmiste miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan. Superman on yksi ostetuimmista valmisteista. Supermanilla lisää energiaa Superman sisältää Muira puamaa (Ptychopetalum olacoides eli potenssipuu), sinkkiä, arginiinia, seleeniä sekä guarana-jauhetta. Nämä toimivat.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  15,90€
from €15.9 to €15.9
Tohtori Tolosen Superman, Midsonafinland hinnan kehitys

Tohtori Tolosen ravintolisät ovat monien itsestään huolehtivien suomalaisten päivittäisessä käytössä. Superman on valmiste miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan. Superman on yksi ostetuimmista valmisteista.

Supermanilla lisää energiaa

Superman sisältää Muira puamaa (Ptychopetalum olacoides eli potenssipuu), sinkkiä, arginiinia, seleeniä sekä guarana-jauhetta. Nämä toimivat yhdessä aikaansaaden seksielämää parantavaa vaikutusta. Sinkistä on apua testosteronitasojen ylläpidossa ja se edistää myös hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä. Seleeni edistää siittiöiden muodostumista. Arginiini parantaa verenkiertoa ja siitä voi olla apua myös immuunipuolustuksen ylläpidossa. Guarana piristää ja lisää toimintakykyä. Muira puama lisää energiaa ja sitä on käytetty Etelä-Amerikassa parantamaan lipidoa. Yleiskunnon parantamiseksi Superman on oivallinen valinta, sillä sen tarkkaan valitut ainesosat toimivat synergisesti tehostaen toinen toisensa vaikutuksia.

Superman voi toimia vaihtoehtona testosteroni-hoidoille. Sillä voi olla merkittävää vaikutusta erektiohäiriöiden hoidossa. Tuote sopii myös naisille. Se soveltuu jatkuvaan käyttöön. Tuotteen sisältämiä ainesosia ja niiden vaikutuksia on tutkittu tieteellisesti ja osa sen vaikutusmekanismeista on tieteellisesti todennettu. Superman on ravintolisä. Se ei korvaa terveellistä ruokavaliota ja liikunnallista elämäntapaa. Vuorokausiannos on 1-2 tablettia tarpeen mukaan. Määrää ei tule ylittää.

Supermanin vaikuttavia aineita

 • Guaranajauhetta 50-100 mg
 • Muira puama –jauhetta 250-500 mg

 • Verkkokauppa: Voimia.com
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun