Luontaistuotteet.com
Puhdistamo Suklaasmoothie

Puhdistamo Suklaasmoothie

Puhdistamo Marjasmoothie Puhdistamo Vihersmoothie, 150 g Puhdistamo Energiasmoothie
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Puhdistamon Suklaasmoothie on täydellinen herkku. Se on sekä hyvänmakuinen että terveellinen ja se on valmistettu parhaista, korkealaatuisista raaka-aineista. Tämän paremmaksi ei välipala voi enää muuttua.

Herkullista suklaata ja puhtaita raaka-aineita

Puhdistamo Suklaasmoothie on unelmatuote, jonka ansiosta myös herkuttelu voi olla nyt terveellistä. Tämä suklaasmoohien pohja sisältää vain puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät sinulle hyvää. Tuote sisältää raakakaakaojauhetta, paahdettua kaakaojauhetta, kookosöljyjauhetta (MCT), riisinlesejauhetta , psylliumia, macaa, johanneksenleipäpuujauhetta eli carobia ja celtic-suolaa. Proteiinilähteenä on laadukas riisiproteiini, joten tuote sopii hyviin myös lehmänmaitotuotteita vältteleville. Puhdistamo Suklaasmoothie on laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja lisäaineeton. Tuote on valmistettu Suomessa ja lähes kaikki sen ainesosat on tuotettu luomuna eli luonnonmukaisesti. Tämä on jälkiruoka, joka sopii kaikille suklaan ystäville!

Suklaa on lähes jokaisen herkku, mutta usein suklaasta nauttiminen aiheuttaa ainakin terveystietoiselle omantunnon tuskia. Puhdistamon Suklaasmoothien nauttiminen on kuitenkin sallittu nautinto, sillä se sisältää puhtaita, hyvää tekeviä raaka-aineita, eikä lainkaan esimerkiksi lisättyä sokeria. Myös smoothien valmistaminen on helppoa: sekoita 3 rkl smoothie-jauhetta esimerkiksi mantelimaitoon, lisää joukkoon puolikas banaani ja sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella - ja herkku on valmis.

Suklainen herkku puhtaista raaka-aineista

  • Helppo ja nopea valmistus
  • Suklaan ystävän unelma
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun