Luontaistuotteet.com
Probion Daily tabletit, Wasa Mediacals

Probion Daily tabletit, Wasa Mediacals

Probion Daily tabletit, Wasa Mediacals Probion Basic tabletti, Wasa
25,20€
Probion Daily on patentoitu tuote, joka sisältää runsaasti eläviä maitohappobakteereita ja inuliinikuitua. Tuote on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat tehostaa suolistonsa toimintaa ja vatsansa hyvinvointia. Vähintään 500 miljoona aktiivista maitohappobakteeria per gramma Koko hyvinvointi kärsii, jos vatsa ja suolisto ei toimi kunnolla. Ruoansulatusjärjestelmän hyvinvointia voi tukea oikeanlaisilla.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  25,20€
  150 tablettia
  0,17 € / tablettiaa
from €25.2 to €25.2 1
25.2 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Probion Daily on patentoitu tuote, joka sisältää runsaasti eläviä maitohappobakteereita ja inuliinikuitua. Tuote on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat tehostaa suolistonsa toimintaa ja vatsansa hyvinvointia.

Vähintään 500 miljoona aktiivista maitohappobakteeria per gramma

Koko hyvinvointi kärsii, jos vatsa ja suolisto ei toimi kunnolla. Ruoansulatusjärjestelmän hyvinvointia voi tukea oikeanlaisilla lisäravinteilla. Monet maitohappobakteereita sisältävät tuotteet eivät toimi optimaalisesti, sillä niissä bakteerit ovat suojaamattomia ja täten tuhoutuvat helposti. Probion Dailyssä bakteerit on pakattu tablettiin, joka liukenee hitaasti ja vapauttaa bakteerit juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Yhdessä tabletissa on runsaasti eläviä bakteereita: vähinään 500 miljoonaa per gramma. Bakteereita on yhteensä viittä eri lajia: lactobacillus plantarum , lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus bulgaricus ja bifidobacterium lactis. Lisäksi tabletit sisältävät inuliinia frukto-oligosakkareiden ja fruktopolysakkaridien muodossa. Inuliini tukee laktobakteerien kasvua, ja yhdessä bakteerit ja inuliini luovat ihanteelliset olosuhteet suolen terveelle toiminnalle. Inuliinin lisäksi tablettien täyteaineita ovat ksantaani ja kasvipohjainen magnesiumsteariitti.

Probion Daily -tablettien käyttö aloitetaan yhdellä tabletilla kolmen päivän ajan. Näin suoliston toiminta tasapainottuu. Tämän jälkeen annostuksen voi nostaa 1-2 tablettiin kahdesti päivässä. Tabletit kannattaa nauttia ruoan yhteydessä. Valmisteen käytön aloituksen yhteydessä saattaa ilmetä ilmavaivoja tai ulostamiseen liittyviä ongelmia, kuten ummetusta tai löysiä ulosteita. Mikäli oireet haittaavat elämää, annostuksen voi puolittaa kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen sen voi nostaa normaalille tasolle. Probion Daily -tabletit säilyvät toimivina vähintään 24 kuukautta valmistuksen jälkeen, sillä niihin on käytetty patentoitua tekniikkaa. Monissa maitohappobakteerivalmisteissa on ilmoitettu toimivien bakteerien määrä vain valmistusvaiheessa, vaikka käyttöhetkellä bakteerien määrä saattaa olla vain murto-osan ilmoitetusta.

Probion Daily - taatusti toimiva maitohappobakteerivalmiste

 • Vähintään 500 miljoonaa elävää bakteeria per gramma
 • Viittä eri maitohappobakteeria
 • Sopii päivittäiseen käyttöön
 • Tehostaa koko ruoansulatusjärjestelmän toimintaa

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun