Bio-E-Vitamiini, 525ie/350 mg, Pharma Nord

Bio-E-Vitamiini, 525ie/350 mg, Pharma Nord

10,90€
00.0
(0)
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa

E-vitamiini on voimakas rasvaliukoinen vitamiini ja samalla antioksidantti, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. E-vitamiinilisän valmistaja Pharma Nord tuo markkinoille taatusti luotettavia terveystuotteita, jotka valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaan. E-vitamiinilla on kehossa monia tärkeitä tehtäviä E-vitamiinin tehtävänä kehossa.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  10,90€
  60 kapselia
  0,18 € / kapseliaa
from €10.9 to €10.9
Bio-E-Vitamiini, 525ie/350 mg, Pharma Nord hinnan kehitys

E-vitamiini on voimakas rasvaliukoinen vitamiini ja samalla antioksidantti, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. E-vitamiinilisän valmistaja Pharma Nord tuo markkinoille taatusti luotettavia terveystuotteita, jotka valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaan.

E-vitamiinilla on kehossa monia tärkeitä tehtäviä

E-vitamiinin tehtävänä kehossa on taistella vapaita radikaaleja vastaan ja suojella kehoa niiden haittavaikutuksilta, eli oksidatiiviselta stressiltä. Se suojaa kehon normaaleja rasvakudoksia juuri rasva-aineenvaihdunnassa vapautuvilta vapailta radikaaleilta ollen näin lajissaan ainoa antioksidantti. E-vitamiinia kannattaa nauttia C-vitamiinin tai vaikka tuoremehun kanssa, sillä C-vitamiini tehostaa E-vitamiinin toimintaa konvertoimalla E-vitamiinin aktiiviseksi aineeksi. E-vitamiini suojaa myös ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, sillä se ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ja hilseilevää ihoa sekä auttaa haavoihin ja arpiin sekä maksaläiskiin. Se hidastaa ikääntymisen merkkejä ja selluliitin muodostumista. Se vahvistaa myös ihon vastustuskykyä ympäristöstä tulevia rasitteita, kuten ilmansaasteita, tupakan savua ja pakokaasuja, vastaan. E-vitamiini toimii C-vitamiinin lisäksi yhteistyössä sinkin ja seleenin kanssa, joten kannattaa varmistaa myös näiden riittävä saanti päivittäisessä elämässä.

Ihon ja kehon suojaamisen lisäksi saatat tarvita lisää E-vitamiinia silloin, jos harrastat pitkäkestoista raskasta liikuntaa tai teet fyysisesti raskasta työtä. Ehkä sinulla on myös korkeat veren rasva-arvot, käytät paljon kovia rasvoja ruokavaliossasi tai elimistössäsi on korkea rautapitoisuus. Lisäksi saatat kärsiä E-vitamiinin puutosoireista, jos koet tasapainoaistisi heikentyneen, lihasheikkoutta tai kärsit näkökyvyn heikkenemisestä. E-vitamiini auttaa tasoittamaan kolesterolia, auttaa ehkäisemään sairauksia, korjaa ihovaurioita ja tulehduksia sekä helpottaa ihottumia, auttaa ylläpitämään hyvinvoivia hiuksia, tasapainottaa hormonitoimintaa ja helpottaa PMS-oireita. Se parantaa lihasvoimaa ja kestävyyttä. Lisäksi se saattaa ehkäistä muistisairauksia ja syöpää. E-vitamiini on siis erittäin tärkeä vitamiini, ja laadukkaalla valmisteella on helppoa taata sen riittävä saanti päivittäin.

Hyödyllistä tietoa tuotteesta

 • Annostus: 1-2 kapselia päivässä.
 • Pakkauskoko: 60 kapselia.

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun