Luontaistuotteet.com
Pellavansiemen- jättihelokkiöljy Luomu, 500 ml, Urtekram

Pellavansiemen- jättihelokkiöljy Luomu, 500 ml, Urtekram

13,90€
(0)
Pellavansiemen on upea, aito luonnon raaka-aine, joka tekee sinulle hyvää. Pellavansiemenöljyssä on kaikki tämän upean kasvin terveyshyödyt helposti nautittavassa muodossa. Lisää jo tänään pellavansiemen osaksi ruokavaliotasi. Luonnon superaine terveytesi parhaaksi Urtekramin Pellavansiemen- & jättihelokkiöljy on klassikkotuote.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  13,90€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  13,95€
from €13.9 to €13.95 2
13.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
13.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
Pellavansiemen- jättihelokkiöljy Luomu, 500 ml, Urtekram hinnan kehitys

Pellavansiemen on upea, aito luonnon raaka-aine, joka tekee sinulle hyvää. Pellavansiemenöljyssä on kaikki tämän upean kasvin terveyshyödyt helposti nautittavassa muodossa. Lisää jo tänään pellavansiemen osaksi ruokavaliotasi.

Luonnon superaine terveytesi parhaaksi

Urtekramin Pellavansiemen- & jättihelokkiöljy on klassikkotuote, joka löytyy jokaisen terveydestään huolehtivan, aitojen luonnontuotteiden ystävän valikoimista. Pellavansiemenen terveyshyödyt ovat lähes uskomattomat, moni ei ole oivaltanut millainen ravintopommi pellavakasvin siemen onkaan. Tässä tuotteessa on lisäksi kylmäpuristettua helokkiöljyä. Yhdessä nämä kaksi kasvipohjaista raaka-ainetta tarjoavat erinomaisen lisän kenen tahansa ruokavalioon. Tuote on erittäin hyvä tapa varmistaa riittävä omega 3 -rasvahappojen saanti. Pullossa on korkealaatuista, luonnonmukaisesti tuotettua öljyä kokonaiset 500 ml, mikä tarkoittaa, että tuotetta riittää pidemmäksi aikaa. Kokeile jo pian ja huomaa pellavansiemenen ja helokkiöljyn positiiviset vaikutukset hyvinvointiinsi.

Urtekramin Pellavansiemen- & jättihelokkiöljy on jokaisen terveystietoisen valinta. Se on valmistettu aidoista luonnontuotteista ja on ansainnut luonnonmukaisen tuotannon luomusertifikaatin. Pellavansiemen- & jättihelokkiöljy on täynnä luonnon omia tehoaineita tiivistetyssä muodossa. Se tukee terveellistä ruokavaliota ja luonnonmukaista elämäntapaa, sillä se ei sisällä mitään synteettistä. Tuote tarjoaa erinomaisen lähteen välttämättömille omega 3 -rasvahapoille, joilla on merkittäviä terveysvaikutuksia. Tuote tulee 500 ml pullossa.

Luonnon oma terveyspommi

 • Hyvä omega 3 -rasvahappojen lähde
 • Terveellinen aito luonnontuote

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun