Luontaistuotteet.com
Puhdas+ C-vitamiini kampanjapakkaus, Puhdas+ Caps

Puhdas+ C-vitamiini kampanjapakkaus, Puhdas+ Caps

11,39€
C-vitamiini, joka tunnetaan myös askorbiinihappona, on vesiliukoinen vitamiini. Tämä vitamiini on myös erinomainen antioksidantti, joka suojaa kehoa hapettumiselta. C-vitamiinia saamme ravinnosta, mutta useimmat eivät sitä ravinnosta saa tarpeeksi. Puhdas+ C-vitamiini on helppo tapa huolehtia C-vitamiinin saannista Puhdas+ C-vitamiini kampanjapakkaus, Puhdas+ Caps.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  11,39€
  150 g
  0,076 € / g
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  16,79€
from €11.39 to €16.79 2
11.39 Aminopörssi hinta tuotteelle
16.79 Aminopörssi hinta tuotteelle

C-vitamiini, joka tunnetaan myös askorbiinihappona, on vesiliukoinen vitamiini. Tämä vitamiini on myös erinomainen antioksidantti, joka suojaa kehoa hapettumiselta. C-vitamiinia saamme ravinnosta, mutta useimmat eivät sitä ravinnosta saa tarpeeksi.

Puhdas+ C-vitamiini on helppo tapa huolehtia C-vitamiinin saannista

Puhdas+ C-vitamiini kampanjapakkaus, Puhdas+ Caps on jauheen muodossa oleva tuota, jota on helppo annostella. Tuote on vatsaystävällinen ja lisäaineeton. Se ei myöskään sisällä säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita tai väriaineita. Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa ja luonnollista hermoston toimintaa. C-vitamiinin on todettu myös vähentävän ihmisen herkkyyttä infektioille ja lisäävän luontaista vastustuskykyä. C-vitamiini tehostaa elimistön kykyä imeyttää esim. rautaa ja joitain hivenaineita. C-vitamiinin tarve on naisilla vuorokaudessa 60mg, miehillä tarve on sama. Lasten vuorokauden C-vitamiinitarve on puolestaan 35-50mg. Saanti on helppoa turvata tämän tuotteen avulla.

Annostus tapahtuu lusikalla, joka tulee tuotteen mukana. Aikuisten annostus on vuorokaudessa yksi mittalusikallinen, eli yksi millilitra. Jauheen voi sekoittaa muun muassa veteen, mehuun tai vaikkapa smoothien joukkoon. Aikuisen vuorokausiannos sisältää C-vitamiinia 1000mg. Tuote ei sisällä laktoosia, gluteenia, soijaa, maissia, tärkkelystä tai makeutusaineita. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ravintoa eikä terveitä elämäntapoja. Tuotetta ei tule säilyttää lasten ulottuvilla.

Puhdas+ C-vitamiini kampanjapakkaus, Puhdas+ Caps ominaisuudet

 • Vuorokausiannos sisältää 1000mg C-vitamiinia
 • Riittoisa jauheen muodossa oleva tuote

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun