Luontaistuotteet.com
Ruusunmarjajauhe Kokonainen Ruusunmarja, 400 grammaa, biofood

Ruusunmarjajauhe Kokonainen Ruusunmarja, 400 grammaa, biofood

15,90€
Ruusunmarjassa on suuria määriä C-vitamiinia sekä A- ja E-vitamiinia ja antioksidantteja. Sen on todettu olevan hyväksi nivelille ja iholle, ja sitä on käytetty myös virtsatietulehduksen ehkäisyyn sekä päänsäryn ja pahoinvoinnin hoitoon. Ruusunmarja on oikea vitamiinipommi Ruusunmarjat poimitaan yleensä syksyisin, jolloin niihin.... Lue lisää
 

Ruusunmarjassa on suuria määriä C-vitamiinia sekä A- ja E-vitamiinia ja antioksidantteja. Sen on todettu olevan hyväksi nivelille ja iholle, ja sitä on käytetty myös virtsatietulehduksen ehkäisyyn sekä päänsäryn ja pahoinvoinnin hoitoon.

Ruusunmarja on oikea vitamiinipommi

Ruusunmarjat poimitaan yleensä syksyisin, jolloin niihin on ehtinyt kerääntyä eniten C-vitamiinia. Ruusunmarjoissa on mainittujen C- A- ja E-vitamiinien lisäksi muun muassa myös B-vitamiinia, flavonoideja, karotenoideja, foolihappoa, kaliumia, lykopeenia, beetakaroteenia, magnesiumia, antosyaaneja ja pektiineja. Karotenoidit ja antosyaanit ovat fenolisia yhdisteitä ja antioksidantteja. Pektiini esimerkiksi puolestaan edesauttaa suoliston normaalia toimintaa. Lykopeenin on todettu ehkäisevän valtimoiden kovettumista ja tätä kautta myös sydän- ja verisuonisairauksia. Beetakaroteeni ehkäisee muun muassa muistisairauksia ja parantaa elimistön vastustuskykyä. Ruokalusikallisessa kuivattua ruusunmarjajauhetta on sama määrä vaikuttavia aineita kuin desilitrassa tuoreita ruusunmarjoja. Ruusunmarjajauhetta voit käyttää myös ulkoisesti sekoitettuna vaikkapa päivävoiteeseen, jolloin sillä on ihoa ravitsevia ja etenkin varttuneemmalle iholle sopivia anti-age vaikutuksia. Biofoodin ruusunmarjajauhe on puhdasta ja se on jauhettu kokonaisista marjoista.

Ruusunmarjajauhetta voi käyttää hyvin monenlaisessa ruoanlaitossa. Se sopii erinomaisesti tietenkin pirtelöihin, jugurtteihin, puuroihin ja myslin joukkoon. Ruusunmarja on maultaan täyteläinen, rikas ja hieman hapokas. Se on varsin hallitsevan makuinen, joten sitä kannattaa yhdistää johonkin lämpimän makuiseen mausteeseen tai toiseen marjaan taikka hedelmään. Esimerkiksi omena, mustikka ja neilikka sopivat ruusunmarjan kanssa erinomaisesti. Se voidaan myös yksinkertaisesti vain sekoittaa veteen tai mehuun. Biofoodin ruusunmarjajauhe on korkealuokkaista ja laadukasta. Etelä-Chilessä vulkaanisella maaperällä tuotettu luomuruusunmarja on lajikkeeltaan Rosa canina L. Ravintorikas maaperä, optimaalinen ilmasto, luomuviljely ja hellävarainen kuivaustekniikka vaikuttavat kaikki osaltaan ruusunmarjajauheen ainutlaatuisen intensiiviseen makuun.

Hyvä tietää tuotteesta

  • Pakkauskoko 400 grammaa.
  • 100% puhdasta ruusunmarjajauhetta.

    Siirry alkuun