Luontaistuotteet.com
Vanilla Stevia Drops, 50 ml

Vanilla Stevia Drops, 50 ml

Caramel Stevia Drops, 50 ml Vanilla Stevia Drops, 50 ml Chocolate Stevia Drops, 50 ml Natural Stevia Drops, 50 ml Strawberry Stevia Drops, 50 ml Coconut Stevia Drops, 50 ml Raspberry Stevia Drops, 50 ml Lemon Stevia Drops, 50 ml Stevia Drops, 50 ml
7,90€
Stevia on oivallinen makeutusaine niille, jotka haluavat välttää turhia kaloreita, mutta silti nauttia makeudesta. Vaniljan makuiset Stevia-tipat antavat makua tuttuihin leivonnaisiin ja missä ikinä makeutusta kaipaatkaan. Makeastevian alkuperä on Etelä-Amerikassa Stevia rebaudiana on kasvi, josta saadaan makeutusaineena käytettyä steviaa. Kasvi kasvaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  7,90€
from €7.9 to €7.9 1
7.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Stevia on oivallinen makeutusaine niille, jotka haluavat välttää turhia kaloreita, mutta silti nauttia makeudesta. Vaniljan makuiset Stevia-tipat antavat makua tuttuihin leivonnaisiin ja missä ikinä makeutusta kaipaatkaan.

Makeastevian alkuperä on Etelä-Amerikassa

Stevia rebaudiana on kasvi, josta saadaan makeutusaineena käytettyä steviaa. Kasvi kasvaa luonnossa Paraguayssa, mutta sitä viljellään myös Brasiliassa, Israelissa, Uruguayssa ja joissain Aasian maissa. Makeasteviasta alettiin tekemään makeutusainetta 1700-luvulla. Sen pitkä käyttöhistoria ulottuu vuosituhansien taakse, jolloin guaranit sitä ensi kertaa hyödynsivät. Euroopan sisällä makeastevia ja siitä tehdyt makeutusaineet saivat myyntiluvan 2011. Makeastevia on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri. Makeasteviaa ei ole todettu syöpävaaralliseksi mutta sen käytölle on annettu suositukset kuten muillekin makeutusaineille. Makeastevia sopii kaikkiin leivonnaisiin ja sitä voi hyödyntää sokerin tapaan.

Jo kaksi tai kolme tippaa riittää makeuttamaan lämpimät juomat eli sinun ei tarvitse juosta kaupassa kovin usein täydentämässä varastoja. Oletko jo kokeillut vaniljan makuisia stevia-tippoja kerman kanssa? Saat yli 10 tipalla ja kermaa sekoittamalla nopean, helpon ja hyvänmakuisen jäätelön, josta kaikki pitävät. Stevia-tipat eivät sisällä kaloreita, sokereita tai hiilhydraatteja. Kyseessä on todellinen linjoistaan huolta pitävän täsmätuote.

Stevia helppoon makeutukseen

 • Jopa 300 kertaa makeampi kuin (ruoko)sokeri
 • Helppokäyttöinen ja siisti tippapullo

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun