Luontaistuotteet.com
Synephrine Hardcore, 120 caps, Chained Nutrition

Synephrine Hardcore, 120 caps, Chained Nutrition

9,90€
Useat rasvanpolttoon tarkoitetut synefriinituotteet on valmistettu käyttäen synefriinipitoisia kasviuutteita, mutta Chained Nutritionin Synephrine Hardcore sisältää täysin puhdasta synefriinihydrokloridia. Katso kuinka rasva sulaa pois lihastesi päältä. Rasva palamaan puhtaalla synefriinihydrokloridilla Chained Nutritionin Synephrine Hardcore on yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista rasvanpolttoon.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  9,90€
  1 kpl
  9,9 € / kpl
from €9.9 to €9.9 1
9.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Useat rasvanpolttoon tarkoitetut synefriinituotteet on valmistettu käyttäen synefriinipitoisia kasviuutteita, mutta Chained Nutritionin Synephrine Hardcore sisältää täysin puhdasta synefriinihydrokloridia. Katso kuinka rasva sulaa pois lihastesi päältä.

Rasva palamaan puhtaalla synefriinihydrokloridilla

Chained Nutritionin Synephrine Hardcore on yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista rasvanpolttoon tarkoitetuista tuotteista. Synefriiniä esiintyy luonnostaan joissakin kasvi- ja eläinkunnan edustajissa pienissä määrin. Esimerkkinä mainittakoon kaikille tuttu appelsiini ja muut sitrushedelmät. Synephrine Hardcoren sisältämä synefriini on kuitenkin puhdasta synteettistä synefriinihydrokloridia. Tuotteen vaikuttavana aineena toimiva synefriini on piriste, joka muistuttaa vaikutuksiltaan lääkeaineeksi luokiteltua efedriiniä. Synefriini on kuitenkin vaikutuksiltaan efedriiniä kevyempi - sen piristävä vaikutus on verrattain kevyt esimerkiksi kofeiiniin verrattuna. Synefriiniä pidetään yleisesti erittäin turvallisena aineena. Synefriini on stimulanttina mainio rasvanpolttaja, tehonlisääjä ja hillitsee vielä kaiken lisäksi ruokahalua, helpottaen näin painonpudotusta entisestään. Tuote vaikuttaa jossain määrin stimuloivasti sympaattisen hermoston toimintaan, mikä tuntuu käytännössä hieman pirteämpänä ja valppaampana olona. Synephrine Hardcore antaa rasvakudoksellesi välittömästi toimeen pantavan häätöilmoituksen.

Tuotteen sisältämä synefriini pistää aineenvaihduntasi aivan uusille kierroksille, saaden rasvan palamaan ennen näkemättömällä tahdilla. Synefriinin on nähty olevan tehokas ratkaisu erityisesti sitkeästi elimistöön takertuvan rasvakudoksen pois polttamisessa. Huomioithan, että kofeiini voimistaa synefriinin vaikutuksia, joten synefriiniä käytettäessä onkin parasta tarkkailla kofeiinin kulutustaan. Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei tule käyttää tätä tuotetta, koska se sisältää pieniä määriä WADA:n luokittelemia ainesosia, jotka voivat aiheuttaa positiivisen tuloksen dopingtesteissä. Tuotteen sisältö on tahdottu saada mahdollisimman tiiviiksi - sitä tarvitseekin nauttia vain yksi kapseli päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Laadukas synefriinituote dieetille

 • Synefriini hillitsee ruokahalua
 • 40 mg vaikuttavaa ainetta / kapseli
 • Annostus vain 1 kapseli / päivä
 • Edistää lihaserottuvuutta ja rasvanpolttoa

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun