Luontaistuotteet.com
SmartSupps CLA kapselit

SmartSupps CLA kapselit

23,90€
Tarvitsetko apua ikuisen laihdutuskierteen katkaisemiseen? Haluatko pudottaa kilot pysyvästi? Vai kaipaatko kenties tukea tavalliseen ruokavalioosi? Jos vastasit kyllä, tässä sinulle loistava tuote rasvanpolttoon. Tällä täysin luontaisella tuotteella saat kilot kuriin ja laihdutukseen vauhtia helposti. SmartSupps CLA- rasvahappo kapselimuodossa SmartSupps CLA on tärkeä rasvahappo kapselimuodossa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  23,90€
  200 kapselia
  0,12 € / kapseliaa
from €23.9 to €23.9 1
23.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Tarvitsetko apua ikuisen laihdutuskierteen katkaisemiseen? Haluatko pudottaa kilot pysyvästi? Vai kaipaatko kenties tukea tavalliseen ruokavalioosi? Jos vastasit kyllä, tässä sinulle loistava tuote rasvanpolttoon. Tällä täysin luontaisella tuotteella saat kilot kuriin ja laihdutukseen vauhtia helposti.

SmartSupps CLA- rasvahappo kapselimuodossa

SmartSupps CLA on tärkeä rasvahappo kapselimuodossa. Tämä luontaistuote sopii erityisesti laihdutukseen ja rasvanpolttoon, mutta on hyvä lisä tavalliseen ruokavalioonkin. Tavallisesti tätä CLA- rasvahapporyhmää, joka koostuu vähintään 28 omega-6-rasvahapon variantista, saa proteiinipitoisista ruoista. Näitä ruokia ovat maitotuotteet ja liha. Näitä linolihappovalmisteita ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion sijaan. Aiemmin CLA:ta käytettiin lähinnä kehonrakennuksen parissa. Nykyään ravintolisää käytetään monipuolisesti eri lajien parissa harjoittelevien keskuudessa. SmartSupps CLA on siis hyvä lisä laihduttamiseen ja rasvanpolttoon. SmartSupps CLA on myös hyvin tärkeä urheilijoille, jotka haluavat kontrolloida energiansaantiaan ja kasvattaa lihasmassaa.

CLA on rasvahapporyhmä, johon kuuluu vähintään 28 linolihapon varianttia. Linolihappo on hyvä omega-6-rasvahappo. Tämä linolihappo on välttämätön, eli sitä pitää saada ravinnosta, koska kroppa ei pysty sitä itse tuottamaan. SmartSupps CLA on monipuolinen ravintolisä, jossa on konjugoitua linolihappoa, joka on peräisin safloriöljystä. Tämä ravintolisä on erittäin riittoisassa pakkauksessa, joten yksi pakkaus riittää yli kahden kuukauden käyttöön.

Tärkeää tietoa tuotteesta

 • Annostus: 3 kapselia päivässä
 • Kapseleina

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun