Luontaistuotteet.com
Ranskalainen Omenasiiderietikka, 750 ml, Urtekram

Ranskalainen Omenasiiderietikka, 750 ml, Urtekram

4,10€
(0)
Omenaviinietikka on täysin luonnollinen tuote, jolla on useita terveyshyötyjä, sillä siinä on runsaasti vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, aminohappoja ja pektiiniä. Säännöllisesti käytettynä sillä on helppo tukea terveyttään ja hyvinvointiaan. Terveyttä ja hyvinvointia omenaviinietikalla Omenanviinietikan on todettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  4,10€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  5,80€
from €4.1 to €5.8 2
Ranskalainen Omenasiiderietikka, 750 ml, Urtekram hinnan kehitys

Omenaviinietikka on täysin luonnollinen tuote, jolla on useita terveyshyötyjä, sillä siinä on runsaasti vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, aminohappoja ja pektiiniä. Säännöllisesti käytettynä sillä on helppo tukea terveyttään ja hyvinvointiaan.

Terveyttä ja hyvinvointia omenaviinietikalla

Omenanviinietikan on todettu vahvistavan vastustuskykyä osana terveellistä ruokavaliota. Se poistaa kehosta myrkkyjä ja auttaa myös polttamaan rasvaa nopeammin. Omenaviinietikka säätelee verensokeria omenahapon avulla. On myös todettu, että se voi jopa alentaa korkeaa verenpainetta stimuloimalla typpioksidin määrää elimistössä. Tuote sopii myös kauneudenhoitoon, sillä se kirkastaa ihoa. Hilseestä kärsivä löytää tehokkaan avun omenaviinietikasta ja lisäksi voi huomata vielä hiustensa kiillon lisääntyneen. Tuotetta voi käyttää myös hyönteisten puremiin ja raikastamaan haisevia jalkoja. Urtekramin omenaviinietikka on luonnonmukaisesti tuotettu ja luomu-sertifikoitu, se on vegaaninen eikä sisällä lisäaineita.

Nauti omenaviinietikkaa aamuisin huoneenlämpöiseen veteen sekoitettuna. Lisää lasilliseen vettä 2 teelusikallista omenaviinietikkaa. Voit lisätä myös hiukan hunajaa makua pehmentämään. Nauti juoma pillillä, jottei hampaiden kiilto vaurioituisi. Kun aloitat aamusi omenaviinietikalla, saat puhdistettua kehosi yön aikana muodostuneesta happamuudesta ja näin autat ruuansulatuksen tehostamista. Vaikutuksia voi tehostaa nauttimalla juoma tyhjään vatsaan, mutta jos vatsa ei kestä tyhjänä, voi juoman nauttia myös aamupalan jälkeen.

Omenaviinietikka - monipuolinen luonnontuote

 • Omenaviinietikka on luonnonmukainen rasvanpolttaja
 • Omenaviinietikka nostaa vastustuskykyä

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun