Solaray GPH Kurkuma, 60 tablettia

Solaray GPH Kurkuma, 60 tablettia

27,70€
(0)
Kurkumalla apua immuunijärjestelmään. Moni tuntee kurkuman mausteena, mutta tiesitkö että se on myös vuosisatoja käytetty lääkekasvi? Kurkumalla on tieteellisesti todettuja lukuisia terveysvaikutuksia kuten tulehdusta lievittävä vaikutus. Kurkumasta apua flunssaan Tutkimusten mukaan kurkumasta voi olla apua flunssaan, sillä sen sisältämät.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksissa
  27,70€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  27,80€
from €27.7 to €27.8 2
Solaray GPH Kurkuma, 60 tablettia hinnan kehitys

Kurkumalla apua immuunijärjestelmään. Moni tuntee kurkuman mausteena, mutta tiesitkö että se on myös vuosisatoja käytetty lääkekasvi? Kurkumalla on tieteellisesti todettuja lukuisia terveysvaikutuksia kuten tulehdusta lievittävä vaikutus.

Kurkumasta apua flunssaan

Tutkimusten mukaan kurkumasta voi olla apua flunssaan, sillä sen sisältämät ainesosat vahvistavat immuniteettia. Kurkumalla on myös useita muita terveyshyötyjä. Mahdollisiin terveyshyötyihin lukeutuu mm. kolesteroli tasojen aleneminen. Kurkuman on myös todettu toimivan kipulääkkeenä. Se voi auttaa nivelsärkyihin yhtä hyvin kuin särkylääkkeet. Kurkuman käyttö kannattaa aloittaa hillitysti, sillä se voi suurina annoksina aiheuttaa pahoinvointia, sekä mahavaivoja. Kurkuma tabletteja kannattaa siis aluksi ottaa yksi tabletti päivässä, ja lisätä annostusta ohjeiden mukaan. Kurkuman terveyshyödyistä tehdään jatkuvasti uutta tutkimusta sekä uusia löytöjä. Joka tapauksessa sen lisääminen ravintoon on hyvä vaihtoehto, kun haluat pitää huolta terveydestäsi.

Solaray GPH Kurkuma on helposti otettava tabletti, jonka päiväannostus on 2 - 3 tablettia ruoan tai juoman kanssa. Vaikuttavana aineena toimii kurkumiini. Tuote ei sisällä gluteenia, laktoosia, soijaa, eikä keinotekoisia lisäaineita. Kurkuma omaa pitkät juuret luontaisena lääkkeenä, ja sen vaikutuksista on tehty useita tieteellisiä tutkimuksia. Tuote on erinomainen ravintolisä tukemaan yleistä terveyttä. Huomioithan, että ravintolisä ei korvaa terveellisiä elämäntapoja.

Huikeat terveyshyödyt pienessä paketissa

 • Luontaistuote, joka vahvistaa immuniteettia
 • Omaa antikarsinogeenisia ominaisuuksia

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 7 €
  Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun