Luontaistuotteet.com
Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteeri

Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteeri

26,39€
Puhdistamo Ohhiran OM-X on palkittu ja pidetty niin Suomessa kuin maailmalla maitohappobakteeri. Se sisältää 12 erilaista, vahvaa ja hyvin kiinnittyvää maitohappobakteerikantaa. Pitkäaikainen suosikkituote jokaiselle terveydestään huolehtivalle. Vahva ja hyvin kiinnittyvä maitohappobakteeri Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteeri on kerännyt.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  26,39€
  30 kapselia
  0,88 € / kapseliaa
from €26.39 to €26.39 1
26.39 Aminopörssi hinta tuotteelle

Puhdistamo Ohhiran OM-X on palkittu ja pidetty niin Suomessa kuin maailmalla maitohappobakteeri. Se sisältää 12 erilaista, vahvaa ja hyvin kiinnittyvää maitohappobakteerikantaa. Pitkäaikainen suosikkituote jokaiselle terveydestään huolehtivalle.

Vahva ja hyvin kiinnittyvä maitohappobakteeri

Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteeri on kerännyt lukuisia erilaisia palkintoja ja se on saavuttanut maineen tehokkaana maitohappobakteerina. Tuotteesta tekee pidetyn moni asia. Ehkä olennaisin asia on tuotteen sisältämät 12 vahvaa maitohappobakteeria, joiden erityispiirre on niiden hyvin kiinnittyvyys. Tämä tarkoittaa, että Ohhiran OM-X päihittää monet kilpailijansa paitsi maitohappobakteerien määrällä, myös laadulla. Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteerin laadun taustalla on kolmen vuoden kestoinen huolellinen valmistusprosessi, jonka tuloksena saadaan tuotettua maitohappokäyttämällä valmistettu elävä sekä kuivaamaton maitohappobakteeri. Kannat eivät ole keskenään kilpailevia, minkä ansiosta kannat asettuvat luontaisesti optimaaliseen tasapainoon. Tästä syystä tuote on saavuttanut suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa. Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteeri soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja tilanteeseen. Lisäksi se on helppo ja turvallinen käyttää erilaisilla käyttäjäryhmillä.

Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteeri -tuotepakkauksessa on 30 kapselia. Yksi pakkaus riittää jopa yhdeksi kuukaudeksi päivittäiseen käyttöön. Ohhiran OM-X maitohappobakteeria otetaan 1-2 kapselia iltaisin ennen nukkumaan menoa. Kapselit tulee ottaa tyhjään vatsaan parhaan tehon saavuttamiseksi. Maitohappobakteereilla on lukuisia eri käyttötarkoituksia. Yksi tyypillinen ja suositeltu tilanne on antibioottikuuri, jolloin maitohappobakteerikuuri auttaa suojaamaan suolistoa. Myös muiden lääkekuurien aikana voi saada hyötyjä maitohappobakteerin ottamisesta. Monet käyttävät maitohappobakteereja matkustamisen yhteydessä ehkäisemään turisteille tyypillisiä vatsaongelmia. Myös tavalliseen ripuliin ja ummetukseen voi saada apua maitohappobakteereista. Tutustu nyt Puhdistamo Ohhiran OM-X maitohappobakteerivalmisteeseen. Vatsasi hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyteesi ja arkesi sujuvuuteen!

Palkittu ja pidetty maitohappobakteerivalmiste

 • 12 vahvaa maitohappobakteeria
 • Suosittu ja helppokäyttöinen

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun