Puhdas+ Caps Saccharomyces boulardii

13,00€

00.0
(0)
Saccharomyces boulardii kestää vatsahappoja paremmin kuin maitohappobakteerit. Lisäksi, koska kyseessä ei ole bakteeri, kapselien sisältämät probiootit tehoavat aivan yhtä hyvin myös antiobioottikuurin aikana. Mainio tuote vatsasi tasapainon turvaamiseen myös ulkomaanmatkojen aikana! Suomessa valmistettu probioottihiivatuote suolistofloran tasapainottamiseen Saccharomyces.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  13,00€
  30 kpl
  0,43 € / kpl
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  17,99€
  23,99€
  60 kpl
  0,3 € / kpl
from €13 to €17.99
Puhdas+ Caps Saccharomyces boulardii hinnan kehitys

Saccharomyces boulardii kestää vatsahappoja paremmin kuin maitohappobakteerit. Lisäksi, koska kyseessä ei ole bakteeri, kapselien sisältämät probiootit tehoavat aivan yhtä hyvin myös antiobioottikuurin aikana. Mainio tuote vatsasi tasapainon turvaamiseen myös ulkomaanmatkojen aikana!

Suomessa valmistettu probioottihiivatuote suolistofloran tasapainottamiseen

Saccharomyces boulardii on hiivasienen muoto, jonka ranskalainen Henri Boulard on eristänyt 20-luvulla litsin ja mangostanin hedelmistä - havaittuaan ensin joidenkin itä-aasialaisten käyttävän näitä hedelmiä kamppailussa koleran oireita vastaan. Probioottihiiva kestää vatsahappoja hyvin, mikä varmistaa että se pääsee kulkeutumaan pitkälle suolistoon tasapainottamaan suoliston mikroflooran toimintaa normaaliin suuntaan. Erittäin hyvä ratkaisu Saccharomyces Boulardii -kapselien nauttiminen on antibioottikuurin yhteydessä. Koska kapselien probiootti ei ole bakteeri, antibiootit eivät tuhoa sitä, jolloin myös probioottinen vaikutus pysyy yhtä tehokkaana. Ulkomaanmatkoille probioottihiiva on myös ehdoton matkakumppani - Saccharomyces boulardii edustaa hellävaraista ja luonnollista keinoa estää ja parantaa matkustamiseen harmillisen usein liittyviä suolistofloran tasapainon järkkymisiä. Puhdas+ Caps on sitoutunut tuottamaan täydellisen puhtaita ja tutkimustietoon pohjautuvia ravintolisiä. Ota tästä hyviä liittolaisia suolistoosi toimimaan!

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia, puhtaita ja ne valmistetaan Suomessa. Valmistuksessa ei käytetä mitään ylimääräistä, kuten säilöntä-, väri- tai pintakäsittelyaineita. Puhdas+ Saccharomyces boulardii -kapselit sisältävät probioottihiivan lisäksi ainoastaan inuliinia, mikä toimii suolistossa prebiootin roolissa. Selluloosa -pohjaisten kapselien ansiosta tuote ei sisällä eläinperäisiä aineita, joten se soveltuu myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Nauti 1-2 kapselia vuorokaudessa runsaan nesteen kera. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Ravintolisät eivät koskaan korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton, makeuttamaton, sokeriton. Ei suositella hiiva-allergioista kärsiville ihmisille. Voit ostaa kapselit joko 30:n tai 60:n kapselin pakkauskoossa.

Laadukas Saccharomyces boulardii -probioottihiiva

 • Sisältää probioottihiivan lisäksi ainoastaan inuliinia
 • Soveltuu käytettäväksi päivittäin
 • Hyvä lisä antibioottikuurien tai ulkomaanmatkojen yhteyteen
 • Kasvissyöjille ja vegaaneille soveltuva vegekapseli
 • Ei suositella hiiva-allergioista kärsiville

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun