Luontaistuotteet.com
Puhdas+ Caps Kollageeni Biotiini kampanjapakkaus, puhdascaps

Puhdas+ Caps Kollageeni Biotiini kampanjapakkaus, puhdascaps

24,74€
Puhdas+ Caps Kollageeni Biotiini-valmiste on korkealaatuinen ravintolisä ylläpitämään ja lisäämään hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. Puhdas+ kapselit ovat oivallinen lisä monipuoliseen ruokavalioon. Kokeile kampanjapakkausta jo tänään! Puhdas+ kapseleilla huomaat nopeasti ihania muutoksia Kollageeni on proteiini, jota esiintyy.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  24,74€
from €24.74 to €24.74 1
24.74 Aminopörssi hinta tuotteelle

Puhdas+ Caps Kollageeni Biotiini-valmiste on korkealaatuinen ravintolisä ylläpitämään ja lisäämään hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. Puhdas+ kapselit ovat oivallinen lisä monipuoliseen ruokavalioon. Kokeile kampanjapakkausta jo tänään!

Puhdas+ kapseleilla huomaat nopeasti ihania muutoksia

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy erityisesti elimistön tukikudoksissa. Se on yksi kehon tärkeimmistä rakennusaineista, vaikuttaen muun muassa ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin, sekä sidekudosten, nivelten, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden ylläpitoon. Kehon elimistön massasta noin 40 % on kollageenia. Kollageeni vaikuttaa erityisesti kudosten mekaaniseen vetolujuuteen. Noin 25 vuoden iässä kollageenin valmistus kehossa alkaa vähentyä ja neljänkympin tienoilla se jo lakkaa kokonaan. Biotiini on tärkeä B-ryhmän vitamiini, joka osallistuu EPA-rasvahappojen synteesiin, sekä hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Biotiini osallistuu myös keratiinin valmistamiseen kehossa, nopeuttaen hiusten ja kynsien kasvua. Biotiinin puutteen on tutkittu aiheuttavan useita erilaisia oireita hiustenlähdöstä tai ohenemisesta kolesterolin kohoamiseen. Lisäravinteella varmistat näiden tärkeiden kehon rakennusaineiden saannin. Sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. Sinkki on tärkeä hivenaine, joka säätelee lukuisien entsyymien toimintaa elimistössä ja joidenkin arvioiden mukaan se toimii noin 3000 eri proteiinin rakennusaineena. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jonka uskotaan parantavan yleiskuntoa ja vahvistavan kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää.

On tärkeää, että iho ja hiukset voivat hyvin myös silloin, jos et saa riittävästi tarvitsemiasi ravintoaineita ruokavaliosta, tai tarvitset muuten apua monipuolisen ja terveellisen ruokavalion muodostamiseksi. On myös tärkeää, että tarkistat, sopivatko tuotteen ainesosat itsellesi ja ettet ylitä vuorokausikohtaista annostusta. Puhdas+ Caps Kollageeni Biotiini on kuitenkin ravintolisä, joka sopii useimmille terveille henkilöille. Tarkista kuitenkin ennen ravintolisän käyttöönottoa, että ravintolisä sopii juuri sinulle ja että noudatat vuorokausikohtaista annostusta. Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena, eikä se korvaa terveitä elintapoja yleiskunnon, hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnin yläpitäjänä, eikä se välttämättä korjaa elimistössä jo syntyneitä vaurioita.

Muuta tärkeää huomioitavaa

 • Ei suositella raskaana oleville henki­löille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
 • Kotimaisen Puhdas+ Caps -tuotteen kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Ei sisällä gluteiinia, laktoosia tai hiivaa, eikä suolaa, sokeria, tärkkelystä, maissia tai soijaa.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun