Luontaistuotteet.com
Movo jauhe

Movo jauhe

Movo jauhe MOVO-ruusunmarjakapselit, Bringwell
26,90€
(0)
Terveellinen, luonnollinen ja hyvää tekevä Movo jauhe valmistetaan tanskalaisesta GOPO ruusunmarjasta, joka sisältää mm. luontaisesti antioksidanttia C-vitamiinia. C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä sekä edistää normaalia kollageenituotantoa. Movo jauhe auttaa jaksamaan Terveellinen ja luonnollinen Movo jauhe sisältää runsaasti C-vitamiinia. Se on valmistettu GOPO ruusunmarjasta. Movo.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  26,90€
from €26.9 to €26.9 1
26.9 Shopping4net hinta tuotteelle
Movo jauhe hinnan kehitys

Terveellinen, luonnollinen ja hyvää tekevä Movo jauhe valmistetaan tanskalaisesta GOPO ruusunmarjasta, joka sisältää mm. luontaisesti antioksidanttia C-vitamiinia. C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä sekä edistää normaalia kollageenituotantoa.

Movo jauhe auttaa jaksamaan

Terveellinen ja luonnollinen Movo jauhe sisältää runsaasti C-vitamiinia. Se on valmistettu GOPO ruusunmarjasta. Movo jauhe sisältää koko GOPO marjan ja sen siemenet. Jauheen juuret juontavat 1980-luvun Tanskaan, jossa maanviljelijä Erik Hansen huomasi ruusunmarjojen terveysvaikutukset. Hansen alkoi kehittää sellaista jauhamis- ja kuivausmenetelmää, joka mahdollistaisi ruusunmarjojen nauttimisen läpi vuoden ja toisaalta säilyttäisi luonnollisen laadun. Nykyään GOPO marjoista kehitetty jauhe on suosittu ravintolisä. Sen sisältämän C-vitamiinin on huomattu auttavan jaksamaan arjessa. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenituotantoa, millä on puolestaan merkitystä ruston normaalissa toiminnassa.

Movo jauheen kuivatusprosessi on patentoitu. Jauheen on huomattu auttavan mm. säilyttämään nivelten hyvän liikkuvuuden. Saman huomion teki myös Hansen, joka huomasi niveliensä pysyvän notkeina, kun hän soi ruusunmarjoja. Movo jauheen suositeltu vuorokausiannos on 1-2 mitallista päivässä. Päivittäistä suositeltua annosmäärää ei pidä ylittää. Annosteltuun sopiva mittalusikka tulee pakkauksen mukana. Movo jauheen voi säilyttää kotona aivan normaalissa huoneenlämmössä.

Pidetty luonnollinen C-vitamiinin lähde

 • Sisältää koko ruusunmarjan ja sen siemenet
 • Suojaa soluja hapettumisstressiltä sekä edistää normaalia kollageenituotantoa.

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun