Luontaistuotteet.com
Tradamix TX1000, Polar Pharma

Tradamix TX1000, Polar Pharma

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Tradamix TX1000 on Polar Pharman valmistama tuote, joka on tarkoitettu edistämään miesten seksuaalista hyvinvointia. Tuote sisältää kitosaania, mikä on valmistettu äyriäisen kuoresta, joten tuote ei sovi niille jotka ovat allergisia äyriäisille.

Seksuaalinen hyvinvointi kuntoon

Kaikkien ihmisten seksuaalinen hyvinvointi saattaa jossain vaiheessa elämää heikentyä ja siihen on hyvä etsiä silloin hyviä ja asianmukaisia valmisteita. Tradamix TX1000 on valmistettu ja suunniteltu lisäämään erityisesti miesten seksuaalista halukkuutta ja edistämään seksuaalisuuden elinvoimaa. Kun elämässä tulee stressiä ja huolta, voi seksuaalinen halukkuus erityisesti silloin heikentyä. Testosteronihormonia säätelee aivolisäke ja itse hormoni syntyy kiveksissä. Miehen ikääntyessä testosteronihormonitasot laskevat vähitellen ja se usein ilmenee seksuaalisuuden toiminnan vähentymisenä, voiman ja lihasmassan heikentymisenä ja erektiohäiriönä. Tradamix TX1000 sisältää kolmea eri tehoainetta, jotka auttavat palauttamaan halut ja parantavat miehen seksuaalista kyvykkyyttä luonnollisella tavalla. Tribulus terrestris, Biovis-kitosaani ja Alta Ecklonia bicyclis-levä muodostavat yhdessä erinomaisen yhdistelmän, jonka avulla on saavutettu poikkeuksellisen lupaavia ja hyviä tuloksia kliinisissä tutkimuksissa.

Tutkimukset osoittavat, että Tradamix TX1000 lisää selvästi seksuaalista halukkuutta, voimistaa erektiota ja muutenkin edistää tyytyväisyyttä seksielämään liittyvissä asioissa. Palautteen mukaan, jota miehet ovat antaneet käytettyään Tradamix TX1000 -valmistetta, jopa 65 prosenttia miehistä kertoi energisyyden kohonneen merkittävästi jo viikon käytön jälkeen. Tuotteen käyttöohjeessa kehotetaan ottamaan yksi kapseli päivittäin, noin 24 tunnin välein. Tradamix TX1000:a käyttäessäsi saatat huomata muutoksia jo ensimmäisen kapselin ottamisen jälkeen, sillä tuote alkaa tehota heti ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Tradamix TX1000 on progressiivinen ja hyvin lempeä tuote. Sen vaikutukset voimistuvat joka päivä ja ne ovat huipussaan 6 - 8 viikon jälkeen käytön aloittamisesta.

Tradamix TX1000 – miehisen vireyden ylläpitoon

  • • Luonnonmukainen ja turvallinen
  • • Näkyviä merkkejä jo viikon sisällä
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun