Luontaistuotteet.com
Maxosol, 60 kapselia, Bringwell

Maxosol, 60 kapselia, Bringwell

12,90€
(0)
Maxosol-kapselit auttavat ihoa sekä hiuksia pysymään terveinä. Ne sisältävät runsaasti sinkkiä, seleeniä, biotiinia sekä niasiinia. Yksi kapseli päivässä riittää. Tuote on ollut saatavilla jo pitkään. Ravintolisän avulla iho parempaan kuntoon Maxosol-tuote auttaa ihoasi, ja hiuksiasi pysymään paremmassa kunnossa, sillä se sisältää sinkkiä, seleeniä, biotiinia ja niasiinia. Sinkki on välttämätön hivenaine.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  12,90€
  60 tablettia
  0,22 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  16,90€
  60 tablettia
  0,282 € / tablettiaa
from €12.9 to €16.9 2
12.9 Shopping4net hinta tuotteelle
16.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Maxosol-kapselit auttavat ihoa sekä hiuksia pysymään terveinä. Ne sisältävät runsaasti sinkkiä, seleeniä, biotiinia sekä niasiinia. Yksi kapseli päivässä riittää. Tuote on ollut saatavilla jo pitkään.

Ravintolisän avulla iho parempaan kuntoon

Maxosol-tuote auttaa ihoasi, ja hiuksiasi pysymään paremmassa kunnossa, sillä se sisältää sinkkiä, seleeniä, biotiinia ja niasiinia. Sinkki on välttämätön hivenaine ihmisille, ja mikäli sitä ei saa tarpeeksi ruokavaliosta niin keho ei voi toimia normaalisti. Mikäli kärsit kuivasta ihosta tai hiukset eivät ole aivan yhtä hyvässä kunnossa kun ennen, kannattaa silloin kokeilla tuotetta. Tai mikäli iho palaa herkästi auringossa niin silloin Maxosol voi antaa lisäsuojausta iholle, sen sisältämän kuparin avulla. Älä kuitenkaan unohda aurinkovoidetta täysin, sillä se ei korvaa sen käyttöä.

Maxosol on monipuolinen ravintolisä joka auttaa ihoasi sekä hiuksiasi monella tapaa. Tuote on helppokäyttöinen, sillä yksi kapseli päivässä riittää. Tuotteen vitamiinit sekä hivenaineet hellivät kroppaasi, ja auttavat ylläpitämään terveen & hehkuvan ihon sekä hiukset. Bringwell Maxosol on ollut saatavilla jo toistakymmentä vuotta, ja sinä aikana sille on kertynyt tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Tuote ei kuitenkaan korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Maxosol auttaa ihoasi

 • Runsaasti sinkkiä joka hellii ihoa
 • Et pala niin helposti auringossa

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun