Luontaistuotteet.com
Shape, 60 caps

Shape, 60 caps

29,90€
Ultimate Shape, 60 Star on Nutrition Hers -tuotesarjan tehokas rasvanpolttaja, joka auttaa kehon kiinteyttämisessä, ja painonpudotuksessa. Tuotteella on termogeeninen, ja piristävä, (300 mg kofeiinia / päiväannos) ruokahalua hillitsevä vaikutus. Valmiste on rikastettu kromilla, joka pitää verensokeritasot tasaisena. Ultimate Shape on tehokas rasvanpolttaja Ultimate.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  29,90€
from €29.9 to €29.9 1
29.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Ultimate Shape, 60 Star on Nutrition Hers -tuotesarjan tehokas rasvanpolttaja, joka auttaa kehon kiinteyttämisessä, ja painonpudotuksessa. Tuotteella on termogeeninen, ja piristävä, (300 mg kofeiinia / päiväannos) ruokahalua hillitsevä vaikutus. Valmiste on rikastettu kromilla, joka pitää verensokeritasot tasaisena.

Ultimate Shape on tehokas rasvanpolttaja

Ultimate Shape, joka tunnetaan myös nimellä Shape, on Star Nutrition Hers -tuotesarjan pitkälle kehitetty rasvanpolttovalmiste, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan kiinteämmän kehon. Ultimate Shapen vaikuttaviin aineosiin kuuluva Capsimax laittaa chilin kapsaisiinien avulla vauhtia kehon energiankulutukseen, ja luonnolliseen rasvanpolttoon. Koliini on mukana tunnettuna solujen rakennukseen liittyvänä aineosana edistäen tehokkaasti kehon rasvanpolttoa. Valmisteessa oleva L-karnitiinitartraatti stimuloi osaltaan rasvanpolttoa lisäten elimistön kykyä käyttää vapautunutta rasvaa energiana. Tarkoin valittu koostumus on täydennetty Camelia Sinensista teepensaan lehdistä saatavalla uutteella, jolla on kehoa tehokkaasti puhdistava ja piristävä vaikutus.

Ultimate Shape antaa käyttäjälle pirteyttä, energiaa, ja ainutlaatuisen keskittymiskyvyn tehtävään suoritukseen. Tehokas valmiste sisältää 300 mg virkistävää kofeiinia, joka auttaa treenaamaan tehokkaasti. Tuotteessa oleva kromi stabiloi tehokkaasti verensokerin nousut ja laskut, joita tehokas dieetti joskus voi aiheuttaa. Ultimate Shape on yksi parhaista valmisteista rasvanpolttoon monipuolisen ravinnon, ja liikunnan lisäksi. Tuotetta annostellaan ottamalla 1 kapseli 2-3 kertaa päivässä.

Ultimate Shape pitää verensokerin tasaisena

 • Ultimate Shape auttaa saamaan hyvinvoivan kehon
 • Ultimate Shape hillitsee ruokavaliota tehokkaasti

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun