Amazonas Mustakuminaöljy

Amazonas Mustakuminaöljy

Halvin hinta
14,95€
00.0
(0)
Amazonas kylmäpuristetussa mustakuminaöljyssä on monipuolinen rasvahappokoostumus. Se sisältää ihon, verensokerin, immuunijärjestelmän ja suoliston hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Mustakuminaa on käytetty mausteena ja luonnonlääkinnässä jo tuhansia vuosia. Mustakuminaöljyllä on ihmeellisiä vaikutuksia Mustakuminalla on useita positiivisia vaikutuksia sekä ulkoisesti että sisäisesti käytettynä.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  14,95€
from €14.95 to €14.95
Amazonas Mustakuminaöljy hinnan kehitys

Amazonas kylmäpuristetussa mustakuminaöljyssä on monipuolinen rasvahappokoostumus. Se sisältää ihon, verensokerin, immuunijärjestelmän ja suoliston hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Mustakuminaa on käytetty mausteena ja luonnonlääkinnässä jo tuhansia vuosia.

Mustakuminaöljyllä on ihmeellisiä vaikutuksia

Mustakuminalla on useita positiivisia vaikutuksia sekä ulkoisesti että sisäisesti käytettynä. Mustakuminaöljyä voidaan käyttää esimerkiksi rauhoittamaan ärtynyttä, herkästi reagoivaa sekä epäpuhdasta ihoa. Sitä voidaan käyttää lisäksi ärtymiin ja ihottumiin sekä kuivalle tai karhealle iholle sen rauhoittavien ja ravitsevien ainesosien ansiosta. Suomalaisittain ryytineito, latinalaiseltaan nimeltä Nigella sativa ja englantilaisittain Black Cumin sisältää monipuolisen rasvahappokoostumuksensa lisäksi paljon antioksidantteja. Sitä on käytetty perinteisesti iho-ongelmiin, tukemaan sydämen ja verenkierron toimintaa, tasaamaan verensokeria, sekä seksuaalisiin vaikeuksiin. Sen uskotaan vaikuttavan lievittävästi useissa autoimmuunisairauksissa, kuten psoriasis ja ekseema. Sen on useissa tutkimuksissa todettu lievittävän selvästi myös heinänuhan oireita. Se saattaa auttaa myös masennukseen ja ahdistukseen sekä tukemaan kognitiivisia kykyjä ja sillä on myös havaittu aivosoluja suojelevia ominaisuuksia. Mustakuminalla on hoidettu myös paljon infektioita ja tulehdusta.

Mustakuminaöljy sisältää yksinkertaisia ja moninkertaisia rasvahappoja, kuten linolihappoa, eli omega-6 öljyä. Sen terveysvaikutusten on kuitenkin katsottu olevan linolihapon lisäksi tymokinonin ansiota. Tymokinoni on antioksidantti, joka sieppaa happiradikaaleja kehosta ja hillitsee näin kehon hapettumisreaktiota. Mustakuminaöljylle on ominaista hieman kitkerä ja pistävä maku, joka muistuttaa hieman balsamiviinietikkaa. Se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi salaatteihin, dippeihin, levitteisiin ja kastikkeisiin, mutta voit lisätä sitä mihin tahansa juomiin, kuten mehuun pirtelöön tai veteen. Voit toki kokeilla sitä lisäksi myös vaikkapa myslin seassa tai teessä. Amazonas mustakuminaöljy on kylmäpuristettu korkealuokkaisista mustakuminan siemenistä, jotka on viljelty Egyptin suurimmassa keitaassa, El Fayoumissa.

Tärkeää tietoa tuotteesta

 • Annostus: 2 tlk päivässä
 • Ei suositella raskaana oleville

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus

Samankaltaisia tuotteita

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun