Luontaistuotteet.com
Fat Burner, 120 caps, weider

Fat Burner, 120 caps, weider

17,90€

(0)
Anna rasvalle kyytiä weiderin rasvanpolttajilla. Kyseinen tuote on tunnettu ulkomailla, ja etenkin painon-nostajien keskuudessa se on saanut huippu arvosteluita. Mikä tekee Weider Fat Burner kapseleista hyviä? Tehokas pakkaus rasvanpolttoa Weider Fat Burner kapselit sisältävät vihreä tee ekstraktia, kanelia, kofeiinia, ja muita rasvanpolttoa tehostavia yhdisteitä. Kofeiinin ansiosta kapseleilla on.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  17,90€
  1 kpl
  17,9 € / kpl
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  53,70€
  3 kpl
  17,9 € / kpl
from €17.9 to €53.7 2
17.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
53.7 Fitnesstukku hinta tuotteelle
Fat Burner, 120 caps, weider hinnan kehitys

Anna rasvalle kyytiä weiderin rasvanpolttajilla. Kyseinen tuote on tunnettu ulkomailla, ja etenkin painon-nostajien keskuudessa se on saanut huippu arvosteluita. Mikä tekee Weider Fat Burner kapseleista hyviä?

Tehokas pakkaus rasvanpolttoa

Weider Fat Burner kapselit sisältävät vihreä tee ekstraktia, kanelia, kofeiinia, ja muita rasvanpolttoa tehostavia yhdisteitä. Kofeiinin ansiosta kapseleilla on myös piristävä vaikutus, joten treeneistä ei jää puuttumaan puhtia. Vihreää teetä, sekä kanelia on käytetty jo satoja vuosia edistämään terveyttä, ja ne auttavat myös painonpudotuksessa. Weider kapseleilla saat optimaalisen annostuksen molempia yhdisteitä, jotta voit keskittyä syömään terveellisesti sekä treenaamaan kovaa. Weiderin tuotteet ovat olleet maisemissa jo vuosikymmeniä, ja tuotteilla on tyytyväiset asiakkaat. Kapselit on helppo ottaa ja 120 kapselin pakkaus kestää pidemmän aikaa.

Fat Burner kapselit auttavat painonpudotuksessa parhaiten, kun samalla seuraa terveellistä sekä monipuolista ruokavaliota sekä harrastaa liikuntaa. Kannattaa myös pitää nesteytyksestä huolta, sillä kapselit voivat aiheuttaa hikoilua, vihreän teen sekä kofeiinin ansiosta. Weider Fat Burner kapseleita otetaan 4 kappaletta päivässä, ruokailun yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Weider on tunnettu yhdysvaltalainen brändi, joka valmistaa kehonrakennukseen liittyviä tuotteita.

Weiderin tehoyhdistelmä rasvanpoltolle

 • Vihreä tee ekstrakti
 • Weider rasvanpolttaja kapselit
1
 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun