Luontaistuotteet.com
Strix Forte Mustikkauute, ferrosan

Strix Forte Mustikkauute, ferrosan

44,90€
Strix Forte mustikkauutteella pidät helposti silmäsi hyvinvoivina. Se sisältää A-vitamiinia ja sinkkiä sekä E-vitamiinia ja seleeniä, jotka kaikki auttavat erityisesti rasittuneita ja väsyneitä silmiä säilymään elinvoimaisina. Mustikkauute silmien hyvinvointiin Mustikka-luteiinivalmiste sopii mainiosti normaalin näkökyvyn.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  44,90€
  120 tablettia
  0,37 € / tablettiaa
from €44.9 to €44.9 1
44.9 Shopping4net hinta tuotteelle

Strix Forte mustikkauutteella pidät helposti silmäsi hyvinvoivina. Se sisältää A-vitamiinia ja sinkkiä sekä E-vitamiinia ja seleeniä, jotka kaikki auttavat erityisesti rasittuneita ja väsyneitä silmiä säilymään elinvoimaisina.

Mustikkauute silmien hyvinvointiin

Mustikka-luteiinivalmiste sopii mainiosti normaalin näkökyvyn ylläpitoon. Se vähentää silmien ärtymistä ja väsymistä ja ikään liittyviä näkökyvyn muutoksia. Erityisen sopivaa se on päätetyötä tai muuta silmiä rasittavaa työtä tekeville. Mustikka on varsinainen antioksidanttipommi. Se sisältää paljon flavonoidia jota kutsutaan antosyaaniksi. Mustikan tummansinivioletti väri onkin peräisin tästä flavonoidista, jolla on paljon antioksidanttisia vaikutuksia. Mustikat sisältävät myös rautaa, fosforia, kalsiumia, magnesiumia, manganaasia, sinkkiä ja K-vitamiinia. Mustikoista on saatu rohkaisevia tutkimustuloksia myös sydämen, luuston, ihon ja mielenterveyden hyvinvoinnin ylläpitäjänä, verenpaineen tasaajana ja apuna diabeteksen hallinnassa. Se tukee kollageenin muodostumista kehossa sekä estää verihiutaleiden kokkaroitumista. Silmän verenkierto paranee ja uusien suonien muodostuminen edistyy. Beetakaroteeni on A-vitamiinijohdannainen. A-vitamiini tukee muun muassa luiden, ihon ja näkökyvyn hyvinvointia.

Luteiini on karotenoidi, joka taistelee ympäristön oksidatiivista stressiä vastaan. Sitä esiintyy myös silmän rakenteessa, tarkalleen ottaen verkkokalvolla ja silmän linssillä. Luteiinia esiintyy verkkokalvolla juuri eniten fotoreseptoreita sisältävässä paikassa, joten sen on katsottu auttavan juuri tarkkuusnäöstä. Se suojaa silmiä myös UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta, vähentää riskiä harmaakaihiin ja ehkäisee silmänpohjan rappeumaa. Luteiinilla ei ole havaittu haittavaikutuksia. Luonnossa sitä esiintyy esimerkiksi pinaatissa, porkkanassa ja lehtikaalissa. Strix Forte Mustikkauute auttaa sinua säilyttämään ja edesauttamaan silmiesi terveyttä kätevällä tavalla. Nauttimalla yhdestä kahteen tablettia päivässä runsaan vedenjuonnin yhteydessä varmistat helposti päivittäisen luteiinin tarpeesi ja lisäät kehoosi sen kaipaamia vitamiineja ja ravintoaineita.

Tärkeää tietoa tuotteesta

 • Pakkauskoko: 120 annosta.
 • Annostus: 2 tablettia päivässä ensimmäiset 2 viikkoa, sen jälkeen 1-2 tablettia päivittäin.

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun