Luontaistuotteet.com
BetaGranat, 60 kapselia, donsbach, Bringwell

BetaGranat, 60 kapselia, donsbach, Bringwell

12,90€
BetaGranat on Dr Donsbachin tuote, joka sisältää monia tarpeellisia ja hyödyllisiä antioksidantteja. Granaattiomena antaa sinulle terveellistä C-vitamiinia ja antosyaania sekä flavonoideja. Tuote on myös hyvin tanniinipitoinen. BetaGranat – monia terveellisiä ainesosia BetaGranatin sisältämät antioksidantit ovat hyvin hyödyllisiä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  12,90€
from €12.9 to €12.9 1
12.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

BetaGranat on Dr Donsbachin tuote, joka sisältää monia tarpeellisia ja hyödyllisiä antioksidantteja. Granaattiomena antaa sinulle terveellistä C-vitamiinia ja antosyaania sekä flavonoideja. Tuote on myös hyvin tanniinipitoinen.

BetaGranat – monia terveellisiä ainesosia

BetaGranatin sisältämät antioksidantit ovat hyvin hyödyllisiä. Tuotteessa on betakaroteenia, joka tunnetaan myös pro-vitamiini A -nimellä, sillä se muuttuu kehossa A-vitamiiniksi. Tällaisessa muodossa A-vitamiinista saa parhaiten kaiken hyödyn irti, koska betakaroteeni vaikuttaa aktiivisesti ihon pigmentoitumiseen. Tämän seurauksena on mahdollista saada tummempi, kestävämpi ja tasaisempi rusketus. A-vitamiinista on lukuisia muitakin hyötyjä keholle, sillä se parantaa pimeänäköä, edistää kasvua ja tekee hyvää hiuksille. A-vitamiinia betakaroteenin muodossa löytyy hedelmistä, vihreistä kasveista ja porkkanoista. Betakaroteenin yksi hyöty on myös se, että se ei varastoidu kehoon vaan kaikki ylimääräinen hajoaa munuaisissa, toisin kuin rasvapitoinen A-vitamiini. Vältä nauttimasta liikaa betakaroteenia, sillä liian suuren annostuksen yhteydessä voi iho olla kellertävä. On suositeltavaa käyttää valmistetta yhdessä muiden vitamiinien kanssa, jolloin siitä saa parhaimman hyödyn irti.

BetaGranat on hyödyksi sinulle muidenkin ainesosien ansiosta. Tuotteen granaattiomenauutteessa on C-vitamiinia, joka antaa vireyttä ja suojaa ihon soluja sekä pienentää auringonvalon iholle aiheuttamia vahinkoja. E-vitamiini tehostaa A-vitamiinin vaikutusta ja auttaa rasvahappojen hapettumista merkittävästi. Betakaroteenin yhteisvaikutus C-vitamiinin kanssa puolestaan korostaa antioksidanttien tehoa. BetaGranatin yksi pakkaus sisältää 60 kapselia, joten tarvitset vain kuusi pakkausta vuodessa ylläpitääksesi hyvää vitamiinitasapainoa. BetaGrantin suositeltava annostus on yksi kapseli päivässä, jolloin saat riittävän ja tehokkaan annoksen hyödyllisiä vitamiineja. Yksi tabletti sisältää Betakaroteenia 15 mg, Granaattiomenauutetta 200 mg, E-vitamiinia 30 mg ja C-vitamiinia 100 mg. BetaGrant on kasvipohjainen kapseli.

BetaGranat – hyödyllisiä vitamiineja ja antioksidantteja

 • Sisältää C- ja E-vitamiinia
 • Betakaroteeni muuttuu kehossa A-vitamiiniksi

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun