Luontaistuotteet.com
Mega Fat Burner, 90 tabs, biotech

Mega Fat Burner, 90 tabs, biotech

24,90€
Mega Fat Burner -valmiste on apu jokaiselle laihduttajalle tai painostaaan huolehtivalle. Tuotteen teho perustuu makeanhimoa hillitseviin, termogeenisiin ja piristäviin ainesosiin, jotka kaikki tukevat tavoitteittasi kiinteämpään kehoon. Lisää tehoa painonhallintaan Biotechin Mega Fat Burner -laihdutusvalmiste tukee sinua ollessasi dieetillä tarjoten apua kaikkein.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  24,90€
from €24.9 to €24.9 1
24.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Mega Fat Burner -valmiste on apu jokaiselle laihduttajalle tai painostaaan huolehtivalle. Tuotteen teho perustuu makeanhimoa hillitseviin, termogeenisiin ja piristäviin ainesosiin, jotka kaikki tukevat tavoitteittasi kiinteämpään kehoon.

Lisää tehoa painonhallintaan

Biotechin Mega Fat Burner -laihdutusvalmiste tukee sinua ollessasi dieetillä tarjoten apua kaikkein haastavimpiin asioihin. Tuote sisältää kromia, joka hillitsee makeanhimoa sekä vauhdittaa rasva-aineenvaihduntaa. Kofeiini puolestaan piristää ja antaa lisäpotkua treeneissä myös silloin, kun treenaja pyrkii pärjäämään pienellä kalorimäärällä. Lisäksi tuotteella on energiankulutusta boostava termogeeninen vaikutus. Painonhallinnassa usein vaikeinta on juuri vastustaa houkutuksia, joita jokaisen normaalissa arkielämässä tulee jatkuvasti vastaan halusipa sitä tai ei. Lisäksi miinuskaloreilla oleva voi tuntea olonsa jatkuvasti uupuneeksi. Mega Fat Burner on kehitetty juuri tähän tarpeeseen auttamaan jokaista diettaaja saavuttamaan tavoitteensa.

Mega Fat Burner on Biotechin Pink Fit -sarjan suosittu painonpudotusvalmiste, joka tukee laihdutusta ja kiinteytymistä. Se nautitaan kätevien tablettien muodossa, mikä tekee tuotteen käytöstä todella vaivatonta. Purkki kulkee helposti myös mukana matkalla ja sopii hyvin kiireistä elämää viettävälle. Tuotetta otetaan yhteensä kolme tablettia päivässä: ennen aamiaista, ennen lounasta sekä päivällisen jälkeen. Tabletit nautitaan runsaan veden kanssa.

Laihduttamisen ja kiinteytymisen tueksi

 • Helppo tuki painonhallintaan
 • Apua makeanhimon hallintaan

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun