Luontaistuotteet.com
Meal-Pro pirtelö, Star Nutrition, starnutrition

Meal-Pro pirtelö, Star Nutrition, starnutrition

21,90€

Meal-Pro ateriankorvikepirtelö on ruotsalaisen Star Nutritionin kehittämä, turvallinen ja testattu lisäravinne painonpudotukseen ja painonhallintaan. Se sisältää monipuolisesti proteiineja, hitaita hiilihydraatteja ja MCT-rasvaa, josta saa helposti tiivistettyä energiaa. Meal-Pro pirtelöjauhe - makuina mm. mansikka Star Nutritionin Meal-Pro on.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  21,90€
  Mansikka 1 kg
  21,9 € / Mansikkakg
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  21,90€
  Suklaa 1 kg
  21,9 € / Suklaakg
from €21.9 to €21.9 2
21.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
21.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Meal-Pro ateriankorvikepirtelö on ruotsalaisen Star Nutritionin kehittämä, turvallinen ja testattu lisäravinne painonpudotukseen ja painonhallintaan. Se sisältää monipuolisesti proteiineja, hitaita hiilihydraatteja ja MCT-rasvaa, josta saa helposti tiivistettyä energiaa.

Meal-Pro pirtelöjauhe - makuina mm. mansikka

Star Nutritionin Meal-Pro on ravintosisällöltään monipuolinen ja hyvänmakuinen ateriankorvike. Se toimii helppona apuvälineenä kun tavoitteena on painonhallinta tai painonpudotus. Ateriankorvikkeella voi korvata yhden tai useamman aterian päivässä, muiden aterioiden välissä. Mansikkapirtelön maku myös vie makeannälän mennessään, joten se helpottaa dieetissä pysymistä. Pirtelöjauhe on erittäin ravinteikasta ja se sisältää laadukkaita proteiineja, hitaita hiilihydraatteja sekä MCT-rasvaa. Yksi annos (90g) Meal-Pro mansikanmakuista pirtelöjauhetta sisältää 5,9g rasvaa, 36g hiilihydraatteja ja 36g proteiineja. Meal-Pro on ainutlaatuinen tuote, jota käyttämällä lihakset saavat välittömästi tarvitsemiaan aminohappoja, sekä hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja.

Meal-Pro on yhdistelmä kaikkea, mitä yhdeltä aterialta tarvitsee. Tuotteen heraproteiinikonsentraatti imeytyy lihaksiin nopeasti, kun taas kaseiini imeytyy hitaasti. Esipilkotusta heraproteiinista lihakset hyötyvät välittömästi. Meal-Pro:n sisältämät hiilihydraatit pitävät verensokerin tasaisena imeytymällä hitaasti. Ne imeytyvät lihaksiin minimaalisella insuliinimäärällä, ja kehon rasvanpoltto toimii samalla, kun glykogeenivarastot täyttyvät. Keskipitkäketjuiset MCT-rasvahapot antavat keholle tiivistettyä energiaa ilman, että kehoon pääsee kertymään rasvaa.

Yhdestä annoksesta Meal-Pro:ta saat koko aterian

 • Yhdessä annoksessa on 348 kcal
 • Annos sisältää 40g proteiineja ja 40g hitaita hiilihydraatteja
 • MCT-rasva antaa tehokasta, tiivistettyä energiaa

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun