Luontaistuotteet.com
Nanox Sveltax, 60 kapselia

Nanox Sveltax, 60 kapselia

41,90€
(0)
Ota painonpudotuksen tueksi Nanox Sveltax -kapseli. Tuotteen patentoitu koostumus auttaa kehoa polttamaan ylimääräistä rasvaa. Nanox Sveltax toimii parhaiten, kun yhdistät sen käytön säännöllisen liikunnan kanssa. Laihduttajan kapseli, joka lisää rasvanpolttoa Joskus kevyt, terveellinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen eivät.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  41,90€
from €41.9 to €41.9 1
41.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Ota painonpudotuksen tueksi Nanox Sveltax -kapseli. Tuotteen patentoitu koostumus auttaa kehoa polttamaan ylimääräistä rasvaa. Nanox Sveltax toimii parhaiten, kun yhdistät sen käytön säännöllisen liikunnan kanssa.

Laihduttajan kapseli, joka lisää rasvanpolttoa

Joskus kevyt, terveellinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen eivät aivan riitä haluttuihin tuloksiin painonpudotuksessa. Nanox Sveltax -kapseli on tuote, joka tukee laihduttamista erinomaisesti. Tuote tehostaa kehon omaa rasvanpolttoa, jonka se tekee muun muassa lisäämällä kehon lämmöntuotantoa ja energiantuotantoa. Tämän lisäksi kapselit hillitsevät ruokahalua ja lisäävät kylläisyyden tunnetta, mikä auttaa esimerkiksi annoskoon pienentämisessä ja säännöllisen ateriarytmin ylläpitämisessä. Kapselit sisältävät muun muassa raakakahvin uutetta, chilipaprikoiden sisältämää kapsaisiinia, vihreäteeuutetta ja mustapippuriuutetta. Tuote ei sisällä kofeiinia, joten se ei vaikuta esim. verenpaineeseen ja sydämen sykkeeseen.

Pakkaus sisältää 60 kapselia. Tuotteen annostus on yksi kapseli päivässä. Ota kapseli ennen päivän pääateriaa tai yhtä tuntia ennen kuin harjoitat liikuntaa. Tuotteella on kuitenkin positiivisia vaikutuksia rasvanpolttoon, vaikka et harjoittaisi lainkaan liikuntaa. Tuote ei sovi raskaana oleville tai imettäville, eikä ihmisille, jotka kärsivät munuaissairauksista. Ei sovellu lasten käyttöön. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa.

Tueksi matkalle kohti kiinteämpää vartaloa

 • Tuote tukee painonpudotusta.
 • Parhaat tulokset saat, kun yhdistät tuotteen käytön liikunnan harrastamiseen.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun