Luontaistuotteet.com
Acai kapselit, Superfruit

Acai kapselit, Superfruit

21,10€
Paranaissapalmusta poimittavat Acai-marjat ovat varsinainen luonnon oma tehopakkaus. Ne sisältävät jopa kuusinkertaisen määrän antioksidantteja mustikkaan nähden. Lisäksi niissä on tärkeitä B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja. Acai on Brasilian mustikka Amazonin sademetsistä on löydetty ehkä yksi maailman.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  21,10€
  60 kapselia
  0,35 € / kapseliaa
from €21.1 to €21.1 1
21.1 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Paranaissapalmusta poimittavat Acai-marjat ovat varsinainen luonnon oma tehopakkaus. Ne sisältävät jopa kuusinkertaisen määrän antioksidantteja mustikkaan nähden. Lisäksi niissä on tärkeitä B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja.

Acai on Brasilian mustikka

Amazonin sademetsistä on löydetty ehkä yksi maailman terveellisimmistä marjoista. Acai-marjat kasvavat villeinä sademetsissä, joista ne sitten poimitaan hyötykäyttöön. Pieni ja tumma marja muistuttaa hyvin paljon kotimaista superruokaamme mustikkaa sekä ulkonäöltään että maultaan. Se sisältää suuren määrän antioksidantteja, jotka taistelevat kehon hapettumista sekä ympäristöstä tulevia vapaita radikaaleja vastaan. Acai-marjassa on lisäksi B-ryhmän B1-, B2- ja B3-vitamiineja sekä C- ja E-vitamiinia. Se sisältää myös kaliumia, kalsiumia ja rautaa sekä omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja. Paitsi että Acai-marja tukee kehoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, se myös kiihdyttää rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa toimien näin apuna painonhallinnassa. Sen on todettu vähentävän unen tarvetta, lisäävän energisyyttä ja nostavan mielialaa. Korkealaatuiset Superfruitin Acai-kapselit sopivat erityisesti sellaisille, jotka eivät hakua sekoittaa esimerkiksi Acai-jauhetta ruokiin.

Acai-marja sisältää myös huikean määrän polyfenoleja, jotka ovat kasvien aiheenvaihduntatuotteita. Niiden tarkoituksena on suojata kasvia hapettumiselta, haitallisilta mikrobeilta ja UV-säteilyltä sekä hyönteisiltä. Ihmisen kehossa ne ylläpitävät muun muassa hiilihydraattiaineenvaihduntaa sekä rasva-aineenvaihduntaa, joista ensimmäinen ylläpitää tasaista verensokeria ja toiseksi mainittu säätelee puolestaan kolesterolitasoja. Polyfenolit aiheuttavat marjalle myös sen tummanvioletin värin. Acai-marjassa on noin 3-6 kertaa niin paljon polyfenoleja kuin mustikassa. Superfruitin Acai-kapseleissa ei ole muita ainesosia, kuin pakastekuivattu luomu acai-jauhe, joten saat varmasti optimaalisen määrän polyfenoleja muun ruokavalion ohessa helposti yhdestä kapselista. On kuitenkin hyvä muistaa, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Tärkeää huomioitavaa tuotteesta

 • Pakkauskoko 60 kapselia. Annostus 1 kapseli päivässä.
 • Ainesosat: Kylmäkuivattu luomu-acaijauhe, hypromelloosi.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun