Luontaistuotteet.com
Probion Basic tabletti, Wasa

Probion Basic tabletti, Wasa

Probion Daily tabletit, Wasa Mediacals Probion Basic tabletti, Wasa
21,10€
(0)
Maitohappobakteerit ovat tärkeä osa immuunijärjestelmäämme. Probion Basic sopii hyvin herkälle tai hitaalle vatsalle. Se sisältää 350 miljoonaa maitohappobakteeria grammaa kohden. Annostus on 1-2 tablettia päivässä. Maitohappobakteeri tukemaan suoliston toimintaa Maitohappobakteerit edistävät suoliston normaalia toimintaa, ja ne voivat lyhentää akuutin ripulin kestoa. Hyvä bakteerikanta vatsassa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  21,10€
  150 tablettia
  0,14 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  23,89€
  150 tablettia
  0,159 € / tablettiaa
from €21.1 to €23.89 2
Probion Basic tabletti, Wasa hinnan kehitys

Maitohappobakteerit ovat tärkeä osa immuunijärjestelmäämme. Probion Basic sopii hyvin herkälle tai hitaalle vatsalle. Se sisältää 350 miljoonaa maitohappobakteeria grammaa kohden. Annostus on 1-2 tablettia päivässä.

Maitohappobakteeri tukemaan suoliston toimintaa

Maitohappobakteerit edistävät suoliston normaalia toimintaa, ja ne voivat lyhentää akuutin ripulin kestoa. Hyvä bakteerikanta vatsassa auttaa myös vitamiineja sekä hivenaineita imeytymään paremmin. Maitohappobakteereita voi käyttää esimerkiksi ulkomaan matkoilla tai antibioottien kanssa, jotta suoliston bakteerikanta säilyisi parempana. Probion basic tuote on laadukas maitohappobakteeri kokonaisuus, ja bakteerien vähimmäismäärä taataan "parasta ennen" päivämäärään saakka, joka on 24 kk. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa yhdellä annoksella päivä, ja tarvittaessa lisätä vielä toinen. Probion liukenee hitaasti asteittain, mikä tarkoittaa pitempää tehoa suolessa, ja myös elinvoimaisempaa bakteeri kantaa.

Olet sitten lähdössä ulkomaille tai haluat pitää suoliston paremmassa kunnossa, niin Probion tuote on hyvä vaihtoehto. Tuotteella on laatutakuu, ja pitkä päiväys. Sen lisäksi Probionia on saatavilla erilaisille vatsoille optimoituna. Tabletit ovat jopa 5-10 kertaa paremmin imeytyviä kuin gelatiinikapselit. Probion basic tuotetta löytyy myös suuremmilla bakteerimäärillä. Tämä tuote on ehdoton ykkönen, kun haluaa helliä vatsaansa.

Suolistolle hyvinvointia Probionilla

 • Sopii hitaille vatsoille
 • Tuotteella laatutakuu, ja saatavilla eri vatsatyypeille.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun