Luontaistuotteet.com
Octean Original Silicea kapseli

Octean Original Silicea kapseli

Octean Original Silicea kapseli Silicea Original Plus Original Silicea man 60 kapselia, octean Silicea Original + Biotiini
15,90€

(0)
Original Silicea edistää solukasvua sisältäpäin, mikä antaa sinulle kimmoisan ihon, vahvat kynnet ja terveet, tuuheat ja kiiltävät hiukset. Pii antaa vahvuutta ja kestävyyttä hiuksille, iholle, kynsille ja sidekudokselle, samoin kuin jänteille ja nivelsiteille. Original Silicea sisältää sinkkiä, mangaania, seleeniä ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  15,90€
  30 kapselia
  0,53 € / kapseliaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  16,60€
  30 kapselia
  0,553 € / kapseliaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  25,90€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  29,10€
  60 kapselia
  0,485 € / kapseliaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  35,90€
from €15.9 to €35.9 5
Octean Original Silicea kapseli hinnan kehitys

Original Silicea edistää solukasvua sisältäpäin, mikä antaa sinulle kimmoisan ihon, vahvat kynnet ja terveet, tuuheat ja kiiltävät hiukset. Pii antaa vahvuutta ja kestävyyttä hiuksille, iholle, kynsille ja sidekudokselle, samoin kuin jänteille ja nivelsiteille.

Original Silicea sisältää sinkkiä, mangaania, seleeniä ja biotiinia

Original Silicea tuo hiuksille, luustolle ja iholle joustavuutta, kimmoisuutta, ja lujuutta. Original Silicea valmisteen käyttäjät ovat saaneet helpotusta kynsien katkeiluun ja liuskoittumiseen, elivoimaa, ja hehkua hiuksille ja puhtautta sekä kosteutta iholle. Pii ylläpitää verisuonien kimmoisuutta, ja osallistuu luukudosten ja rustojen rakennustyöhön. Pii on välttämätön nivelten, luiden, ja kollageenin muodostukselle. Pii auttaa luunmurtumien paranemisessa, kun taas piin puute aiheuttaa liian aikaista vanhenemista. Piitä on merivedessä, kasveissa, ja kallioperässä happeen sitoutuneena, sillä pii on hapen jälkeen yleisin alkuaine. Ruokavaliota suunnitellessa on hyvä muistaa, että piitä löytyy eniten kasvikunnan tuotteista.

Jokainen meistä haluaa olla terve ja näyttää hyvältä. Miten edellä mainitut asiat voisi saavuttaa? Yleisesti on tiedossa, että kiinteä ja terve sidekudos on edellytys vahvoille kynsille, kiinteälle iholle ja upeille hiuksille. Original Silicea valmisteen sisältämä pii sitoo vettä, jolloin se vahvistaa ihmisen sidekudosta enemmän kuin mikään muu aineosa. Piin puutteen vuoksi kynnet liuskottuvat ja hiukset katkeilevat, mutta Original Silicea valmisteen tärkeät kivennäis-ja hivenaineet tuovat hyvinvointia iholle.

Original Silicea saa hiukset, kynnet, ja ihon hehkumaan

 • Original Silicea auttaa nauttimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
 • Käytä Original Siliceaa terveellisen ruokavalion ohella

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun