Luontaistuotteet.com
Femarelle, 56 kapselia

Femarelle, 56 kapselia

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Femarelle on hellävarainen ja tehokas ravintolisä joka lievittää vaihdevuosia lähestyvien naisten ongelmia, kuten ajoittaista hikoilua ja kuumia aaltoja, ja tuo helpotusta mielialan vaihteluihin. Femarelle vahvistaa myös tehokkaasti luustoa.

Femarelle antaa iloa ja elinvoimaa

Naisen kehossa on luonnostaan paljon estrogeenireseptoreja, ja ne kohdistavat vaikutuksensa mielialaan, lämmönsäätelyyn, ja yleiseen vireystilaan. Elimistön estrogeenitason heikentyessä tärkeiden reseptoreiden niin sanottu tyhjänä käynti tulee esiin yleisesti tunnettuina vaihdevuosioireina. Univaikeudet, ärtyneisyys, alakuloisuus, masennus, ja väsymys hiipivät usein elämään mukaan. Estrogeenin väheneminen johtaa myös heikentyneeseen mineralisoitumiseen luustossa, ja luuston rappeutumiseen. Femarellea kutsutaan phyto-SERM –valmisteeksi, eli kasviperäiseksi selektiiviiseksi estrogeenireseptorin muuntelijaksi, joka on tarkoitettu avuksi luuston vahvistamiseen, ja vaihdevuosioireisiin. Tuotteen vaikuttavana aineena toimii standardoitu tofu-uute DT56a. Femarelle ei lisää estrogeenin muodostusta käyttäjän elimistössä. Femarelle on täysin luonnonmukainen tuote, eikä aiheuta muutoksia veren hyytymistekijöihin, tai kohdun, ja rintojen kudoksiin. Muistathan, että jokainen nainen käy läpi vaihdevuodet, ja tärkeä vertaistuki ei riitä aina avuksi elämisessä päivittäin ongelmia aiheuttavien oireiden kanssa.

Useimmat parhaillaan vaihdevuosia läpikäyvät henkilöt eivät turvaudu hormonikorvaushoitoihin, ja tällöin Femarelle on tehokas, ja turvallinen luonnollinen vaihtoehto. Estrogeenituotannon hiipuminen saattaa haurastuttaa luustoa, jolloin Femarelle tutkitusti parantaa luun mineraalitiheyttä ja samalla tukee luuston uudelleen muodostumista. Femarellen sisältämä selektiivinen estrogeenireseptorin muuntelija vaikuttaa tehokkaasti vaihdevuosioireisiin, mutta pitää huolen siitä, että rintojen ja kohdun estrogeenireseptorit eivät aktivoidu. Naisen elämässä vaihdevuodet ovat aina luonnollinen asia, ja nyt ne voi elää lähes ongelmitta. Käytännössä Femarelle valmisteen käyttäjä pystyy nauttimaan jokaisesta päivästä, ja paremmasta elämänlaadusta. Femarelle valmistetta ei pidä käyttää yhtäaikaisesti hormonikorvaushoitojen tai muiden SERM -valmisteiden kanssa.

Femarelle ravintolisä auttaa vaihdevuosien ongelmissa

  • Femarelle valmisteen avulla selviää monista vaihdevuosien tuomista ongelmista
  • Femarelle on laktoositon, gluteeniton, sokeriton, ja hiivaton. Valmiste ei sisällä geenimuunneltua soijaa.
Siirry alkuun