Luontaistuotteet.com

Luotettavat ovulaatio- ja raskaustestit

Raskaaksi tulemisen toteaminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan, kiitos edistyneiden raskaustestien. Kun nainen hedelmöittyy, alkaa istukka tuottaa HCG-hormonia, jota mittaamalla raskaustesteistä saadaan luotettavia tuloksia. Raskaustestejä saa todella edullisesti netistä, apteekista tai marketeista, eikä niillä ole suuria laatueroja.

Raskaustesti kannattaa tehdä vasta kuukautisten poisjäännin jälkeen. Kun testin tekee noin viikon kuukautisten poisjäännin jälkeen, saa luotettavimman tuloksen. Alkuvaiheen mittaukset eivät ole yhtä luotetavia kuin myöhemmin tehdyt. Jos varhain tehty positiivinen tulos muuttuu myöhemmin negatiiviseksi, on kyseessä todennäköisesti keskenmeno.

Raskaustesti helposti ja kätevästi kotona

Raskaustesti on helpointa ja edullisinta tehdä itse virtsasta. Erilaisia testejä saa apteekeista tai netistä tilaamalla hyvinkin edullisesti. Kannattaa valita testi, jonka herkkyys on välillä 20-25 miU/ml, sillä ne ovat luotettavimpia ja arvostetuimpia testejä. Kun testi on tehty, odotetaan noin viisi minuuttia, ennen kuin tulos näkyy. Positiivinen tulos on perinteisissä testeissä kaksi viivaa tai plusmerkki, digitaalisissa se näkyy tekstinä. Kontrolli-indikaattori näyttää, onko testi toiminut oikein. Testi kannattaa uusia varmuuden vuoksi muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä testistä varsinkin, jos testi tehdään kovin aikaisin.

Kotitestit ovat nykyään hyvin tarkkoja. 100 % varmuutta niilläkään ei kuitenkaan saa. Jos on epävarma viivojen tulkinnasta, voi ostaa digitaalisen mittarin, joka on erittäin selkeä.

Siirry alkuun