Luontaistuotteet.com

Ohranoras

1 tuote 1 kaupasta

Ohranoras pitää suoliston terveenä

Ohranoras on varsinainen ravintoainepommi, joka sisältää runsaasti muun muassa magnesiumia, C-vitamiinia, rautaa ja kalsiumia. Ammattiurheilijoiden suosimasta ohranoraasta ravinteet imeytyvät kehoon helposti ja nopeasti. Ohranoras on erityisen tärkeä suoliston hyvinvoinnille: se on luontaisesti emäksisöivä ja sen sisältämä kuitu tekee hyvää suolistolle. Ohranorasjauheen tummanvihreä voimakas väri ilmaisee sen sisältävän tummalehtisten kasvien tapaan runsaasti superterveellistä lehtivihreää.

Ohranoras emäksisöi elimistöä tehokkaasti

Ohranoras on alkalisoiva, eli se voi auttaa saavuttamaan paremman happo-emäs-tasapainon eli ph-tasapainon elimistössä. Kun länsimainen ruokavalio sisältää pääasiassa happamoittavia ruoka-aineita, on emäksisten ruoka-aineiden nauttiminen todella tärkeää suoliston ja muun elimistön tasapainottamiseksi. Huonon ph-tasapainon epäillään olevan otollista kasvualustaa erilaisille sairauksille.

Liiallinen kehon happamuus voi aiheuttaa mm.

  • päänsärkyä

  • iho-ongelmia

  • väsymystä

  • mielialahäiriöitä, kuten masennusta

  • lihassärkyä

  • aineenvaihdunnan häiriöitä kuten ruoansulatusongelmia, osteoporoosia, munuais- tai sappikiviä sekä selluliittia

  • korkeaa verenpaine- ja kolesteroliarvoja

Hurjasti aminohappoja ja antioksidantteja

Kaiken kaikkiaan ohranoraasta on löydetty kasvikselle harvinaisen paljon aminohappoja - peräti 18 aminohappoa, ja näiden joukossa 8 ihmiselle välttämätöntä aminohappoa. Lisäksi se sisältää runsaasti beetakaroteenia, foolihappoa, B1-, B2-,B5-,B6- ja C-vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita kuten kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, mangaania ja sinkkiä. Siinä on monia tärkeitä entsyymejä, kuten antioksidantteja, jotka estävät tehokkaasti solujen hapettumista. Ohranorasjauhe kannattaa sekoittaa kylmään ruokaan tai juomaan kuten mehuun, jogurttiin tai smoothieen, koska lämmin neste tuhoaa sen entsyymejä. Jauheen käyttö kannattaa aloittaa varovasti.

Siirry alkuun