Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Carbzone
Rawfoodshop
Terrasana
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Nuudelit ja pastat

7 tuotetta 1 kaupasta

Nuudeli ja pasta kiireiden ystäville

Nuudelit ja pastat ovat usein nopeita ruokia rakastavien herkkuja, sillä ne valmistuvat nopeasti niin liha- kasvis- kuin kanaruokienkin lisukkeeksi. Ne on valmistettu usein vehnästä ja vedestä. Ne sisältävät yleensä runsaasti hiilihydraatteja. Nykyisin on kuitenkin alettu valmistamaan yhä erilaisia nuudeleita ja pastoja, joiden ravintoarvot ovat vähän runsaampia. Nuudeleita on käytetty Kiinassa jo yli 4000 vuotta, joten se on siis melko vanha elintarvike. Aasiassa etenkin käytetään nuudeleita ja pastaa. Pasta nimi itsessään tulee italian kielestä. Suomen tunnetuimpia ja käytetyimpiä pastoja ovat spagetti ja makaroni. Makaronilaatikko lienee yksi suomalaisten lasten suosituimmista kotiruuista. Nuudelit ja pastat ovat yleensä todella nopeita valmistaa, sillä ne vain keitetään vedessä. Siksi etenkin kiireiset ihmiset hyötyvät niistä.

Dieettinuudeli käy jokaiselle

Nuudeleista on kehitetty yhä erilaisempia ja niitä valmistetaan niin vegaaneille kuin gluteenittomillekin. Esimerkiksi Diet Food Nuudeli on täysin gluteeniton, laktoositon ja soijaton, joten se käy kaikille. Se sisältää myös paljon kuituja. Se on valmistettu Glucomannan-kuidusta, joka on peräisin Aasiasta. Kuidun vuoksi tämä nuudeli pitää hyvin nälkää ja tuo kylläisyyden tunteen.

Esimerkiksi Fitnesstukku myy myös Tattari & Bataatti Eko nuudelia, joka ei sisällä juurikaan hiilihydraatteja. Tämä nuudeli sopii kaikille, sillä se on valmistettu tattarijauhoista, bataattijauhoista ja vedestä. Tavallista nuudelia on myös saatavilla esimerkiksi pikanuudelina, jolloin mukana tulee erilaisia mausteita ja valittavana on erilaisia makuja. Nuudeli on helppo valmistaa, sillä ne vain keitetään hetki kuumassa kiehuvassa vedessä.

Pasta Italian herkku

Pasta on tuotu alun perin Kiinasta Italiaan jo 1200 - luvulla. Uskomusten mukaan Marco Polo olisi tuon pastan Italiaan. Italiassa pasta valmistetaan durumvehnästä ja siksi se onkin väliltään kellertävää. Nykyisin kuitenkin pastaa voi valmistaa niin muistakin viljoista kuten kaurasta ja rukiista. Myös gluteenittomille valmistetaan pastaa. Pastaa voi käyttää lisukkeena erilaisissa ruuissa ja se valmistuukin nopeasti. Pastaa on lukuisia erilaisia kuten makaronia, nauhaa, kierrettä, lasagnelevyä ja paljon muita. Fitnesstukku myykin erilaisia dieettipastoja, joita myös urheilijat, kuntoilijat ja painonpudottajat voivat käyttää ruokavaliossaan.

 

Siirry alkuun