Solgar Glukosamiini-Kondroitiini-MSM
72,95€
Bodyflex MSM nivelille, Hankintatukku
22,99€
Nypozin Joint Cream 75 ml, medica
13,90€
Joint Fusion, 120 kapselia, fairing
31,90€
Nutrilenk Gold
27,00€
Finnmax NivelMax Combi 200g
17,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
FINNMAX
Hankintatukku
Pharma Nord
Solgar
Vitabalans
Fairing
Medica
Now
Nutrilenk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Urheilutuote.fi
Poista kaikki suodattimet

Nivelten hoito

12 tuotetta 5 kaupasta

Nivelten hoito luontaistuotteilla

Nivelten kunnossapidossa tärkeää on ennaltaehkäisy. Monipuolinen liikunta pitää niin lihakset kuin niveletkin kunnossa. Mikäli nivelet eivät kuitenkaan meinaa kestää rankkaa liikuntaa, niitä kannattaa vahvistaa muutamilla luontaistuotteilla.

Nivelen akuuttiin kipuun ja tulehdukseen kannattaa kuitenkin aina ottaa tulehduskipulääkettä, sillä sen vaikuttava aine lievittää tulehdusta ja nopeuttaa tulehtuneen nivelen paranemista. Pahoista oireista kärsivän tulee aina käydä lääkärin luona. 

Glukosamiini luontainen tuki nivelille

Glukosamiini on ihmisessä luontaisesti esiintyvä aine, joka yksi nivelten, nivelnesteen ja rustojen rakennusosa. Glukosamiinin tehtävä on nimenomaan rustojen kestävyydessä ja joustavuudessa. Pitkäaikainen tulehduskipulääkkeiden käyttö näyttää heikentävän glukosamiinivarastoja, jolloin rustoon ilmeentyy pieniä reikiä ja repeämiä. Iän myötä glukosamiinin tuotanto ja sen varastointi rustoissa ja nivelissä heikkenee, mistä johtuu suurilta osin iän tuomat nivelrikot. Myös kovaa urheilua harrastavat kuluttavat enemmän glukosamiinia, jolloin sen tarve kasvaa

Glukosamiinia saa jonkin verran ravinnosta, kasviksista, sienistä ja äiriäisistä. Vanhukset ja rankkaa urheilua harrastavat sekä nivelkivuista kärsivät voivat kuitenkin ottaa erikseen guloksamiinia ravintolisänä tai lääkkeenä. Sitä saa luontaistuotekaupoista, apteekeista ilman reseptiä sekä lääkärin määräämän reseptin kanssa. Glokosamiinilla ei ole todettu olevan sivuvaikutuksia, joten sen käyttö on turvallista. MIkäli muuta lääkitystä on, glukosamiinin aloituksesta tulee kuitenkin keskustella lääkärin kanssa.

MSM antaa nivelille kestävyyttä

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikki, jolla on useita tehtäviä kehossamme, se mm. stimuloi tervettä ihoa, kynsien ja hiusten kasvua, takaa terveiden nivelten ja sidekudosten sekä hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan.

Siirry alkuun