Luontaistuotteet.com
FightMotion, 120 caps, fightline
26,90€
Mega MSM, 100 caps
9,90€
MSM Powder, 400 g
27,90€
Magnesium ihosuihke Uni, 100 suihkausta, nordic
5,99€
MSM Advanced Powder, 250 g
10,19€
Magnesium ihosuihke herkkäiho, 100 suihkausta, nordic
5,99€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Fightline
Nordic
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Poista kaikki suodattimet

Nivel- & lihassärky

6 tuotetta 2 kaupasta

Luontaistuotteet nivel- ja lihassärkyihin

Jokainen kovasti urheileva ja kuntoileva tietää, mitä tarkoittaa todellinen kipu lihaksissa ja nivelissä. Pahimmillaan kivut estävät liikkumisen muutamaksi päiväksi, mikä sekin voi olla aivan liikaa. Kipua lihaksissa ja nivelissä voi ehkäistä ja sitä voi lievittää tietyillä luontaistuotteilla.

Rikki auttaa nivelten kollageenin muodostumisessa

MSM, metyylisulfonyylimetaani, on luonnollinen rikinlähde, jota löytyy enimmäkseen vihreistä kasveista ja hedelmistä. Rikillä on tärkeä rooli kropassa: se on rakenneosa kollageenille, joka muodostaa rustoja, jänteitä, sidekudosta, luustoa, ihoa, hiuksia ja kynsiä. Rustot ja sidekudokset ovat tärkeä tuki nivelten ympärillä. Rusto tukee nivelen rakennetta ja iskunvaimennuskykyä.

MSM:ää sisältäviä valmisteita on BMR:n Remed X, jossa on lisäksi kondroitiinia, Boswell-kasvia, joka antaa tukea rustoille nivelten välissä sekä hyaluronihappoa.

MSM:ää on myös MSM Advanced Powder- tapleteissa ja jauheessa, joita käytetään nivelten ja lihasten palauttamiseen treenin jälkeen. Tätä voi käyttää myös palautusjuomissa, sillä sitä saa myös jauheena.

Cissus-uutetta nivelille

Cissus-kasvib kuoresta uutetaan lääkettä, jota on käytettä vuosisatoja ellei tuhansia kipeiden nivelien hoitamiseen. Urheilijoille ja kuntoilijoille SuperCissus on ehdoton lisä, mikäli nivelvaivoja yhtään esiintyy.

Cissus-pohjaisia luontaistuotteita voi käyttää myös vanhemmalla iällä, kun niveliä alkaa kolottaa.

Siirry alkuun