Luontaistuotteet.com
Nestemin
12,90€
NORDIQ Nutrition Hydration Wholefood Powder, A.Vogel
29,95€
SaltBalans Super, maxmedica
10,95€
Antisalt nesteenpoistaja
8,95€
Optisalt nesteenpoistaja, Hankintatukku
9,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Hankintatukku
Harmonia
Midsonafinland
Bioteekki
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Voimia.com
Poista kaikki suodattimet

Nestetasapaino

5 tuotetta 2 kaupasta

Nestetasapaino ja nesteenpoisto luontaistuotteilla

Liika nesteiden kertyminen elimistöön saattaa johtua monesta eri syystä, kuten ylipainosta, raskaudesta, rasvaisesta ja suolaisesta ruokavaliosta sekä liikunnan puutteesta. Nesteiden kertyminen voi olla seuraus myös sairaudesta, kuten verenpainetaudista. Hyvää nestetasapainoa voi itse edistää paitsi ruokavaliolla ja liikunnalla sekä painon pudotuksella myös joillakin luontaistuotteilla.

Turvotuksen huomaa kyllä: jaloissa sukkien kuminauhat jättävät jälkensä nilkkohin, sormet tuntuvat iltaisin paksuilta ja kankeilta, olo on paksu ja turvonnut. Nesteitä kertyy elimistöön usein liiallisen suolankäytön vuoksi, myös seisomatyö kerryttää nesteitä jalkoihin.

Nestetasapainoa voi palauttaa nauttimalla elektrolyytteja korvaamaan liikaa suolan määrää elimistössä. Kalium ja magnesium palauttavat soluihin normaalin tasapainon ja syrjäyttävät liian suolan pois. Esimerkiksi luonnollinen Salt Balans super tai Arbuterol ovat tehokkaita nestetasapainon palauttajia.

Paasto ja elimistön puhdistus palauttavat nestetasapainon

Myös pelkkä veden juominen riittävästi auttavat nestetasapainon hallinnassa. Tehokas on myös paasto tai elimistön Detox puhdistuskuuri, jonka aikana elimistön elekrolyyteistä kannattaa huolehtia. A. Vogelin Kelpasan sisältää Kelp -merilevää, joka piristää ja tehostaa aineenvaihduntaa. Se on hyvä valmiste paaston yhteidessä, mutta auttaa muulloinkin nesteenpoistossa.

Yrtit nesteenpoistoon

Luonnossa on runsaasti yrttejä, jotka tehostavat aineenvaihduntaa ja poistavat elimistöstämme ylimääräisiä nesteitä. Esimerkiksi nokkonen poistaa nesteitä jonkin verran ja vilkastuttaa ja virkistää elimistöä. Sitä voi nauttia ruuassa suoraan luonnosta tai esimerkiksi Frantsilan yrttitippoina. 

Nestemin on valmis yhdistelmä yrttejä ja tarvittavia mineraaleja nesteenpoistossa. Peltokortteen, nokkosen ja riippakoivun yhdistelmä on tehokas suolaisesta ruuasta kertyneen nesteen kerääjä ja aineenvaihdunnan vilkastuttaja esimerkiksi laihdutusta aloitettaessa.

Nesteenpoisto fitnesurheilussa

Fitness-kilpailuissa halutaan näyttää mahdollisimman lihaksikkailta ja jänteviltä. Urheilijat käyttävät usein ennen punnitusta ja kisoja nesteenpoistajia, jotka saavat paitsi painoa tippumaan hieman myös lihakset erottumaan kunnolla. Waterloss on tämänkaltainen tuote ja suosittu naisurheilijoiden keskuudessa siksi, että se poistaa selluliittia.

Siirry alkuun