Luontaistuotteet.com

Nenätipat ja nenänhoitotuotteet

1 tuote 1 kaupasta

Nenätipat ja muut nenänhoitotuotteet

Kuivuneet limakalvot ärsyttävät ja voivat muuttaa olon huomattavan tukalaksi.  Usein nukkuessa hengittäminen voi olla tukalaa, jos on nuha tai nenä kuivunut. Tällöin erilaiset nenätipat voivat helpottaa oloa. Jokainen löytää varmasti itselleen hyvän ja toimivan tavan helpottaa allergisia tai flunssan aiheuttamia nenäongelmia, sillä niitä on markkinoilla valittavana todella paljon. On erilaisia luonnontuotteista valmistettuja nenätippoja ja myös sellaisia, jotka sisältävät lääkeaineita. Niillä saa hyvin itsehoitona nenäongelmat kuriin. 

Nenätipat kuivien limakalvojen hoitoon

Yksi näistä luontaisista nenätipoista on NASO FRESH Seesaminöljy Ratiopharm, joka sisältää 99,25% seesaminöljyä ja 0,75% eukalyptusöljyä. Seesaminöljy kosteuttaa ja hoitaa hyvin kuivuneita limakalvoja sekä karstoitunutta ihoa. Eukalyptus puolestaan puolestaan avaa nenää raikkaalla tuoksullaan ja vaikutuksellaan. Tuotetta otetaan 1-3 kertaa päivässä 1-3 tippaa suoraan kumpaankin sieraimeen, ja samaan aikaan hengitetään suoraan nenän kautta sisään, jolloin tipat menevät juuri tarpeeksi syvälle.

Nasolin nenätipat ovat puolestaan lääkeainetta sisältäviä tippoja, joita löytää apteekista itsehoitona. Nämä nenätipat on tarkoitettu tukkoisen nenän hoitoon sekä lennon aikaisen korvaoireiden hoitoon. Nasolin sisältää ksylometatsoliinia, joka supistaa nenän limakalvoja ja siten laskee limakalvojen turvotusta. Hengittäminen nenätippoja käyttäessä helpottaa huomattavasti, sillä jokainen niitä käyttänyt tietää, miten helpottavaa on esimerkiksi nukkua ja olla, kun hengitys on helpompaa ja nenä auki. Nasolinin vaikutus alkaa nopeasti ja kestää jopa 6-8 tuntia. Nenätippoja löytyy lukuisia erilaisia apteekkien hyllyltä.

Nenänhoitotuotteet lapsen olotilaa helpottamaan

Usein pienen lapsen ja isommankin lapsen nuha ja flunssan ja allergian oireet aiheuttavat vanhemmille päänvaivaa, sillä kukapa haluaa pikkuisensa olevan levoton ja selvästi huonovointisempi nuhansa kourissa. Lapsen ollessa nuhassa hengitys vaikeutuu, minkä vuoksi lapsi saattaa syödä huonosti, nukkua levottomasti sekä olla selvästi itkuisempi. Tähän vaivaan on olemassa monien vanhempien suosikki NenäFriida, jonka avulla lapsen nenän saa imettyä puhtaaksi ja näin helpotettua lapsen oireita ja oloa. NenäFriida on turvallinen ja useiden lastenlääkäreiden suosittelema. NenäFriidan pää asetetaan lapsen sieraimeen ja saman aikaisesti itse imetään sopivalla imulla erite lapsen sieraimesta. Lisäksi Nenäfriidan kanssa voi käyttää yhdessä keittosuolatippoja (eli Natriumchlorid-nenätipat), jotka auttavan lapsen eritteen irroittamisessa, kun tippoja laittaa lapsen sieraimiin. Lisäksi erite auttaa lasta aivastelemaan, mikä entisestään helpottaa eritteen irtoamista ja sen imemistä.

 

Siirry alkuun