Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Silver
Weleda
Nozoil
Puhdas
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Nenäsuihkeet ja nenäsumutteet

4 tuotetta 3 kaupasta

Nenäsuihkeet ja nenäsumutteet flunssaa sairastavan pelastus

Jokainen tukkoisen nenän kanssa taistellut tietää, miten rasittavaa voi olla kun tuntuu, ettei mitään kautta voi hengittää ja olotila on varsin surkea. Usein flunssan kourissa oleva taistelee myös vuotavan nenän kanssa. Juuri näitä tilanteita varten on tarkoitettu erilaiset nenäsuihkeet ja sumutteet, jotka tuntuvat pelastukselta nenäongelmien kanssa painiskelevalle. Kotikonstejakin löytyy monia, mutta usein päädytään myös lopulta erilaisiin luontaistuotekaupoista ja apteekeista löytyviin nenän tukkoisuutta helpottaviin tuotteisiin. Huono vaihtoehto ei ole myöskään höyryhengitys, joka helpottaa runsaasti tukkoisuutta ja aukaisee nenää. Tutkitusti höyryhengitys on todettu hyvin tehokkaaksi flunssan oireiden helpottajaksi.

 

Nenäsuihkeista helpotusta oloon

Kuten kaikkia tuotteita, myös nenäsuihkeita löytyy todella laaja valikoima. Nenäsuihkeet on tarkoitettu helpottamaan ja aukaisemaan nenän tukkoisuutta. Esimerkiksi A-VITA PLUS nenäsuihke on tarkoitettu hoitamaan ja kosteuttamaan nenän limakalvoja ja laskemaan näin turvotusta. A-VITA PLUS sisältää A-vitamiinia, joka elvyttää näivettynyttä ihoa. Lisäksi A-VITA PLUS sisältää myös dekspantenolia, joka edistää ihon paranemista. Tällä nenäsuihkeella voi olla haittavaikutuksia, jos on esimerkiksi yliherkkyyttä, mutta haittavaikutukset ovat harvinaisia. A-VITA PLUS nenäsuihketta laitetaan aamuin illoin 2 tippaa molempiin sieraimiin. 

Phytosun Sinoclear nenäsuihke on puolestaan tarkoitettu akuuttiin tai krooniseen sivuontelotulehduksen hoitoon. Tämä suihke on varsin helppo hoitomuoto, sillä se sisältää vain luonnollisia aineita: kasviuutetta ja vettä. Suihke puhdistaa nenän ja sivuontelot kiusallisesta eritteestä sekä auttaa näin nopeasti nenän tukkoisuuteen ja poskisärkyyn. Tuote myös ehkäisee poskiontelotulehduksen syntyä joissakin tapauksissa. Tuotepakkaus sisältää kaksi eri ampullia, joissa toisessa on vettä ja toisessa kasviuutepulveri. Nämä sekoitetaan toisiinsa ja säilytetään jääkaapissa, jossa se säilyy noin 16 päivää. 

Liposomit kosteuttavat nenän limakalvoja ja suojaavat niitä. Liposomia sisältää muun muassa Heinix Nasal nenäsumute. Tutkimustulosten mukaan Heinix Nasal on nopeavaikutteinen ja tehokas sekä turvallinen käyttää. Se ei sisällä lääkeaineita ja sitä voikin antaa jo yli 2-vuotiaille lapsille ja sitä voivat käyttää myös raskaana olevat. Kaikkien nenäsumutteiden ja nenäsuihkeiden käytössä kannattaa muistaa, ettei käytä niitä jatkuvasti, sillä nenä voi niin sanotusti tottua niiden käyttöön ja nenä ei enää pysykkään auki ilman sumutteita ja suihkeita. Tätä kutsutaan niin sanotuksi tippanenäksi.

Siirry alkuun