Luontaistuotteet.com

Luomumyslit ja puurot netistä

Luomulaatuisia ravintorikkaita myslejä ja puuroja ei tahdo ruokakaupan hyllyiltä saada, sillä varsinkin myslit on usein kuorrutettu sokerilla tai voilla. Onneksi niitä löytyy netin luontaistuotekaupoista vaikka kuinka paljon!

Miltä kuulostaa tattarimysli kuivatuilla hedelmillä, luomuhamppumysli gojimarjoilla tai luomu taatelikookosspelttimysli? Ihanalta, eikö totta?! Näin terveellisiä, ravintorikkaita, vaihtelevia ja ennen kaikkea valmiita aamu- ja välipaloja löytyy esimerkiksi Urtekramin, Alloksen, Aladan, Govindan, Renee Voltairen, Risentan, Beavitan, Saltan, Rapunzelin ja Kung Markatan valikoimista, joita on tilattavissa netin eri luontaistuotekaupoista.

Ravinteikkaat ja laadukkaat myslit luomuna

Tattarista, eri pähkinöistä, speltistä, hampusta ja manteileista syntyy mainioita, terveellisiä ja täyttäviä myslejä, jotka pitävät tosi kaunan nälän tunteen loitolla ja verensokerin tasaisena. Ohjeet kotitekoiseen mysliin: myslin joukossa menee helposti ja maukkaasti superruoka-aineita, kuten hamppua, sekä erilaisia supermarjoja, kuten gojia, mustikkaa sekä kookosta.

Toki voit koota omat myslisi erilaisista raaka-aineista, mutta joskus on mukava päästä helpolla ja ostaa valmista. Luontaistuotekauppojen kuiva-ainevalikoimista löytyykin luomuvaihtoehtoja vaativammallekkin syöjälle!

Luomupuurot

Puuroja pidetään pääasiassa terveellisenä ruokana, sillä puurohiutaleet on yleensä tehty kokojyvästä, jolloin siinä on paljon kuituja. Näin onkin, esimerkiksi kaurapuuro on pehmeää ja maukasta, kuitupitoista, ja pitää hyvin nälkää, kunhan sen kanssa muistaa syödä jotain proteiinipitoistakin. 

Kaurapuuroaineksiakaan ei kuitenkaan meinaa saada luomuna tavallisesta kaupasta. Saati puuroriisiä tai jotain muuta hyvää puuroainesta. Siksi on taas käännyttävä luomukauppojen puoleen. Hyvinvoinnin tavaratalosta, Nu3:sta ja Fitnesstukusta esimerkiksi löytyy mitä erilaisimpia puuroaineksia, maustettuja tai sellaisenaan esimerkiksi tattaria, maamantelia, spelttiä. Näissä voi olla vielä makuna esimerkiksi luomuomenaa tai marjoja.

Siirry alkuun