Luontaistuotteet.com

Muut luontaistuotteet netistä

Aurinko tarjoaa d-vitamiinin lisäksi myös haitallisia säteitä, joilta voi suojautua vaatetuksen lisäksi myös erilaisilla aurinkorasvoilla. Aurinkorasvojen lisäksi luontaisutuotteita on saatavilla edistämään kehon rusketusta. Auringon polttamiin on myös kehitelty omia tuotteita. Luontaistuotekaupoista on saatavilla myös eläimille hoitotuotteita, tunnetuimpana esimerkiksi erilaiset mato- ja loislääkkeet. Homeopatia on vanha lääketieteen oppisuunta, jonka perusajatuksena on, että aine joka aiheuttaa ihmisessä oireen, voi myös sen oireen parantaa. Homeopaattisia lääkkeitä kutsutaan usein luonnonlääkkeiksi ja niitä kannattaa kokeilla erilaisiin oireisiin. Luonnonkosmetiikka on nostanut viime aikoina suosiotaan ja sitä on tilattavissa netistä useasta eri luontaistuotekaupasta. Kodin puhdistukseen on myös saatavilla luontaistuotekaupoista erilaisia tuotteita, joissa ei käytetä niin voimakkaita kemikaaleja, kun perusaineissa, joita käytetään puhdistukseen.

Auringosta hyvinvointia turvallisesti

Aurinko käynnistää iholla ultraviolettisäteitten kautta d-vitamiinin tuotannon. D-vitamiini on yksi hyvinvointimme tärkeimmistä vitamiineista, jonka saannista tulee huolehtia erityisesti talven pimeinä kuukausina. Auringon säteily kuitenkin samalla vaurioittaa ihoa, jonka takia on tärkeää suojautua peittävän vaatetuksen ja aurinkorasvojen avulla. Luontaistuotekaupoista on saatavilla tuotteita myös auringon polttamien hoitoon ja toisaalta myös rusketuksen edistämiseen. 

Hoitotuotteita eläimille

Eläimet ovat riippuvaisia ihmisten huolenpidosta. Mato- ja loislääkityksestä tulee huolehtia monta kertaa vuodessa. Kotieläimille on myös kehitetty omia silmän- ja korvanhoitotuotteita, särkylääkkeitä ja rauhoittavia feromonituotteita. Jos ruokavalio on puutteelista, niin ihmisen tulee huoletia myös tarvittavista ravintolisistä. 

Homeopatia tarjoaa perinteikästä hoitoa

Homeopatia on yli 200 vuotta vanha lääketieteen oppisuunta. Homeopatian tarkoituksena on hoitaa kehoa kokonaisuutena ja edistää kehon omia keinoja parantaa tautia ja oireita. Samankaltaisuudella tarkoitetaan sitä, että terveellä ihmisellä oireita aiheuttava aine, voi parantaa tämän oireen sairaalla. Esimerkkinä sipuli aiheuttaa terveellä reaktioita nenässä, mutta sairaalla se toimii flunssan hoidossa. Luontaistuotekaupoissa on saatavilla laaja valikoima erilaisia homeopaattisia valmisteita, joihin kannattaa tutustua.

Luonnonkosmetiikka ja kodin puhdistusaineet - tuotteita ilman myrkkyjä

Luonnonkosmetiikka on vastaveto ihonhoitotuotteille, joissa käytetään paljon ei-luonnonmukaisia, synteettisiä ja geenimuunneltuja aineita. Luonnonkosmetiikka lähtee ajatuksesta, että luonnosta saadaan ihmiselle hyvää aikaan. Luonnonkosmetiikan ajatuksena on, että käytettyjen raaka-aineiden alkuperä pystytään aina jäljittämään, eikä raaka-aineiden hankkiminen saa tuhota ympäristöä tai maisemaa. Luonnonkosmetiikka tuotteet on lisäksi testattu eläinten sijaan ihmisillä. Luonnonkosmetiikkaa on saatavilla netistä esimerkiksi erilaisista luontaistuotteisiin keskittyneistä verkkokaupoista. Kodin puhdistukseen on myös saatavilla aineita, joista on karsittu turhia kemikaaleja pois. Desinfioifat aineet ovat myös ympäristölle haitallisia. Usein luullaan, että kodin puhdistukseen tarvitaan voimakkaita puhdistustuotteita, mutta usein myös miedot puhdistusaineet ajavat asiansa. Luontaistuotekaupat tarjoavat myös näitä mietoja puhdistusaineita kotikäyttöön.

Siirry alkuun