Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
CocoVi
Foodin
Superfruit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Poista kaikki suodattimet

Mulperi

5 tuotetta 2 kaupasta

Korvaa karkki mulperilla

Silkkiäispuun marjat eli mulperit ovat harvinaisen ravinnetiheää ruokaa. Ne sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja, kuten C- ja K-vitamiineja. Niiden antioksidanttipitoisuus on suuri. Lisäksi ne sisältävät paljon ravintokuituja, rautaa sekä kalsiumia. Ne myös sisältävät aimo annoksen proteiinia.

Herkullisia marjoja on mukava napostella ihan sellaisenaan. Toffeenmakuinen mulperi on ehkä paras tapa korvata karkki. Ne maistuvat todella herkulliselle, mutta ovat silti täynnä ravinteita. Toisaalta ne sopivat hyvin vaikka mysliin, puuroon tai smoothieeseen. Raakasuklaaseen niitä kannattaa kokeilla ilman muuta.

Mulperimarjoja on käytetty kansanlääkinnässä jo vuosisatoja sitten Kiinassa ja Kreikassa. Kiinasta mulperi on kulkeutunut Turkkiin Silkkitietä pitkin tuhansia vuosia sitten. Nykyään näitä toffeenmakuisia herkkumarjoja syödään ympäri maailmaa. Mulperimarjat ovat saavuttaneet vankkumattoman sijan superfoodin ystävien, terveellistä elämäntapaa noudattavien ja aktiivisten ihmisten keskuudessa.

Mulperi toimii tasapainoittajana

Mulperi-marja tasapainottaa paitsi verensokeria niin mielialanvaihteluja. Ne pitävät suorituskyvyn ja energiatason tasaisen hyvänä. Mulperilla on myös hyvä vaikutus kolesteroliin, sillä se lisää hyvän kolesteron määrää. Lisäksi mulperi toimii flavonoidiensa ansiosta antioksidanttina.

Siirry alkuun