Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Biomed
Four Sigma Foods
Puhdistamo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Mixit

9 tuotetta 3 kaupasta

Mixit – vihdoinkin helppo ja terveellinen välipala

Hiljattain kauppoihin on ilmestynyt jotain, mitä on odotettu sinne kuin kuuta nousevaa: terveellisiä välipaloja - superterveellisiä mixejä maailman terveellisimmistä marjoista ja pähkinöistä. Kun ne vielä maistuvat hyvältä, ei tarvitse montaa kertaa arpoa suklaapatukan ja marja-pähkinä-mixin välillä.

Marjamixeistä antioksidantit talteen nopeasti

Markkinoille on tullut monenlaisia marjamixejä, jotka saattavat sisältää kotimaisia marjoja tai erilaisia eksoottisia marjoja, kuten gojia, mulperia tai inkamarjaa. Esimerkiksi Cocovin sekoituksessa kolme supermarjaa sopivat paitsi mauiltaan erinomaisesti yhteen, niin tarjoavat huikean ravinnepitoisuuden välipalalle. Mix on myös kätevä ottaa mukaan minne vain, matkalle, vaellukselle tai ihan vaan makeannälkään naposteltavaksi. Mixeistä saa nopeaa energiaa, mutta terveellisesti ja luonnollisesti – ilman lisäaineita ja teollista käsittelyä.

Monet marjamixit ovat sekoituksia kotimaisista marjoiseta. Esimerkiksi Biokian Marjamix sisältää luonnonvaraisesti kasvaneita, käsin poimittuja puolukoita, mustikoita, karpaloita ja mustaherukoita. Niimpä marjojen mukana saa aimo annoksen flavonoideja, vitamiineja, hivenaineita ja kuituja!

Pähkinämixit pitävät nälän loitolla

Pähkinöitä parempaa välipalaa on vaikeaa keksiä: ne ovat helppoja, nopeita ja terveellisiä. Lisäksi ne sisältävät runsaasti hyviä rasvoja, jotka pitävät nälkää pitkään. Ne sopivat hyvin matkoille, evääksi, välipalaksi tai terveelliseksi herkuksi. Niitä voi ripotella myös salaatteihin tai käyttää muuten luovasti ruoanlaitossa tai leivonnassa.

Jauheet on käteviä lisätä vaikkapa smoothieen

Myös jauheista löytyy erilaisia mixejä. Vaikkapa Biokian Sininen Marjajauhemix on jauhesekoitus, joka sisältää marja-aroniaa, mustikkaa, mustaherukkaa ja variksenmarjaa – kaikki superterveellisiä kotimaisia marjoja. Jauheita on todella kätevä käyttää vaikkapa smoothiessa, puurossa tai jogurtissa. Näin E-vitamiinit, flavonoidit sekä muut tarpeelliset ravinteet saa kädenkäänteessä. Ruokalusikallinen jauhetta vastaa noin desiä marjoja.

Helpota elämää mixeillä

Varmaan aika moni terveellisestä ruokavaliosta innostunut on joskus aamukiireissään huokaillut aamupalaan kuluvaa aikaa. Onneksi myös tähän on keksitty helpotusta, nimittäin Cocovi ja Fitfarm ovat yhdessä kehittäneet loistavan mixin erilaisia siemeniä ja marjoja, jotka voi nakata yhdestä ja samasta pussista puuroon, rahkaan tai smoothieen. Cocovin Super Mix -jauhe sisältää hampunsiemeniä, chian siemeniä, psylliumia, suomalaisia marjoja sekä gojimarjaa jauheena sekä raakakaakaota ja mehiläisen siitepölyä.

Siirry alkuun