Luontaistuotteet.com

Suosituimmat Luontaistuotteet merkeittäin

Suosituimmat luontaistuotemerkit ja -brändit.

Luontaistuotteiden saatavuus ei ollut itsestään selvä asia vielä muutamia vuosia sitten. Vielä melko äskettäin luontaistuotteita myyviä liikkeitä, puhumattakaan jotakin erityistä luontaistuotemerkkiä, sai etsimällä etsiä kissojen ja koirien kanssa. Nykyään tätä ongelmaa ei enää ole, koska useimmat, elleivät lähes kaikki markkinoilta löytyvät luontaistuotteet ja luonnonmukaiset tuotteet, on kerätty kätevästi yhteen ja samaan paikkaan: nimittäin netissä toimiviin luontaistuotteiden verkkokauppoihin. Näitä luontaistuotteita myyviä verkkokauppoja löytyy netistä vaikka millä mitalla, ja useimmat niistä toimivat samoin periaattein. Netissä luontaistuotteita myyvät verkkokaupat tarjoavat useimmiten erittäin laajan ja monipuolisen valikoiman enemmän tai vähemmän luonnonmukaisesti valmistettuja elintarvikkeita, lisäravinteita, vitamiineja, hivenaineita, kosmetiikkaa ja kodinhoitoon tarkoitettuja aineita, painonhallintaan tarkoitettuja tuotteita sekä paljon muuta. Verkkokaupat ja niiden tarjoama valikoima vaihtelee, mutta tarjontaa on niin paljon, että jokainen varmasti löytää haluamansa ja itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Luontaistuotteiden tilaaminen ja osto netistä on erittäin yksinkertaista ja vaivatonta. Ja paitsi ostaminen, myös tuotteisiin tutustuminen ilman kenenkään painostusta ostopäätöksen tekoon on suuri etu nettikaupoissa asiointiin. Netistä löytyvien luontaistuotteiden lista on loputon. Todella arvostettuja ja 100 % luonnollisia raaka-aineita sisältäviä tuotteita, jotka on valmistettu täysin luonnollisin menetelmin, ovat muun muassa Weledan, Dr. Hauschkan ja Frantsilan luomuyrttitilan luontaistuotteet. Näitä tuotteita myyvät monet netin luontaistuotteisiin erikoistuneet verkkokaupat, kuten Hyvinvoinnin Tavaratalo, Luomutar ja monet muut kätevät ja käytössä hyviksi ja luotettaviksi koetut internetin verkkokaupat. Useimmat netin luontaistuotteita myyvistä kaupoista myyvät myös kodinhoitoon tarkoitettuja jokapäiväisiä puhdistusaineita, saippuoita yms., sekä tietenkin loputtoman määrän kosmetiikkatuotteita, joista osa on enemmän ja osa vähemmän luonnollista alkuperää. Osa netin luontaistuotteita myyvistä kaupoista on ennemminkin erikoistunut urheiluravinteisiin ja painonhallintatuotteisiin kuin luonnonmukaisiin jokapäiväistä elämänlaatua parantaviin tuotteisiin. Kun ostaa luontaistuotteita netistä tai mistä tahansa muualta, on aina hyvä ottaa selville kuinka luonnonmukaisesta tuotteesta itse asiassa on kyse. Monet tahot valitettavasti kutsuvat tuotteitaan luontaistuotteiksi, vaikka niiden valmistus ja lopullinen tuote ovatkin hyvin kaukana luonnollisesta. Netistä ostaessa suurena etuna on se, että kukaan ei pääse helposti ylipuhumaan ostopäätöksen tekoon kuvailemalla tuotteen luonnollisuutta. Ostaja ja kuluttaja voi aivan itse omassa rauhassa tutustua tuotteen raaka-aineisiin sekä tuotantotapoihin, sillä tiedosta ei netin luontaistuotekaupoissa ainakaan ole pulaa. Samoin on netin äärellä kätevä hakea puolueetonta tietoa aiheesta: esimerkiksi Wikipediasta löytyy paljon artikkeleita vaikkapa luontaistuotteissa käytetyistä kasveista.

Luontaistuotteiden käytön voi valita monesta syystä, samoin kuin niiden ostamisen netistä. Niille, jotka ymmärtävät henkisen ja fyysisen hyvinvointimme lähteen ja voiman kumpuavan sisältämme, luontaistuotteiden valinta on itsestään selvä asia. Erilaisia luontaistuotteita käyttämällä annamme kehollemme mahdollisuuden hyödyntää sen omia voimavarojaan, ja näin pystymme parantamaan elämänlaatuamme ja hyvinvointiamme. Monet vanhat ja viisaat ovat jo kauan sitten tienneet, että ihminen ja luonto puhuvat solutasollaan yhteistä kieltä, ja näin luonnonmukaisesti valmistetut tuotteet auttavat elimistöämme selviämään nykypäivän monista haasteista, ylläpitävät terveyttämme ja edistävät jokapäiväistä elämäämme monin tavoin. Se tieto, minkä entisaikojen shamaanit tiesivät jo vuosisatoja sitten, on nykyään meidän kaikkien lähettyvillä ja kasvavassa arvostuksessa. Tästä kertoo muun muassa luontaistuotteiden suosion suuri kasvu, nykyaikainen internet-asiointi ja tiedon tulva tälläkin saralla.

Siirry alkuun