Luontaistuotteet.com

Luontaistuotteita ahdistukseen

Valitse kategoria
X
Aivot, mieli ja muisti
Korvavahan poisto
Nokkonen
Uutteet
Valitse tuotemerkki
X
Frantsila
Gymstick
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Auttavatko luontaistuotteet ahdistukseen?

Monet meistä kärsivät lievemmistä tai vakavammista mielialahäiriöistä, ahdistuksesta, hermostuneisuudesta, alakuloisuudesta ja monen monituisista muista oireista, jotka katsontatavasta riippuen liitetään joko mielialahäiriöihin tai sielun ja henkisen tason kehittymiseen. Tällaisia oireita voidaan hoitaa monin eri tavoin.

Lääkärit pitävät masennuspillereiden määräämisestä. Nehän toki auttavat lievittämään pahaa oloa, mutta valitettavasti vievät samalla pois kaiken muunkin tunteiden kirjon. Tämä on ikään kuin ongelmien turruttamista, niiden olemassaolon peittämistä. Suositeltavampaa olisi tietenkin perehtyä ongelmaan juuriaan myöten erilaisen terapian, itsehoidon tai elintapojen avulla. Nykyään monet myös suosivat erilaisia luontaistuotteita, joiden on todettu auttavan muun muassa ahdistukseen, alakuloisuuteen, energiattomuuteen, univaikeuksiin ja moneen muuhunkin henkisen puolen ongelmaan.

Kaikkien olisi tietenkin hyvin tärkeää ensisijaisesti opetella tuntemaan itse itsensä ja ennen kaikkea löytää ne syyt, mitkä laukaisevat ahdistuksen, pelon ja muut henkiseen hyvinvointiin vaikuttavat oireet, ja sitten tietenkin löytää tapa käsitellä ja selvittää ne asiat. Usein ajaudumme helposti syyttämään muita ongelmistamme ja maailman epäoikeudenmukaisuudesta. Muiden syyttäminenhän ei kuitenkaan poista omia sisäisiä ongelmiamme ja pahaa oloa. Siispä tällainen syyttely olisikin parempi lopettaa heti. Ja onhan totisesti tiedossa, että vaikeutemme ovat osa jokapäiväistä elämää, ja vain niitä läpi käyden voimme oppia itsestämme ja elämästä, sekä kehittyä parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestämme.

Jos ahdistus, masennus, unihäiriöt, elämänilon puute ja muut tämänkaltaiset oireet alkavat kuitenkin ottaa ylivallan ja haittaavat jokapäiväistä elämää, on suositeltavaa hakea apua. Erilaisia henkisiä ja fyysisiä terapioita löytyy moneen makuun, ja jokainen voi koettaa löytää itselleen sopivimman terapiamuodon.

Luontaistuotteet ahdistukseen ja muihin henkisiin oireisiin ovat keränneet paljon hyviä kokemuksia käyttäjiensä keskuudessa. Luontaistuotteita ahdistukseen ja muihin stressin ja muiden elämäntapojen ja -tilanteiden tuomiin haasteisiin valmistavat monet suositut ja luotetut valmistajat, kuten Tohtori Tolonen, A.Vogel ja Biomed.

Erittäin suosittuja ja netin verkkokaupoista edullisesti löytyviä tuotteita ovat muun muassa Depremin sahramiuute, Dynaforce Ruusunjuuriuute, Relora-yrttiyhdistelmä ja paljon paljon muita. Tällaiset luontaistuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka monin tavoin auttavat mielen ja aivojen hyvinvointia, muun muassa säätelemällä elimistön keskushermoston välittäjäaineiden, kuten GABA:n (gamma-aminobutyyrihappo), dopamiinin ja serotoniinin tasoja. Seratoniini ja dopamiini ovat keskeisiä tekijöitä mielen ongelmissa ja myös niiden voittamisessa. Dopamiini liittyy mielihyvän tunteisiin ja välittää tällaisia tuntemuksia, kun taas serotoniini antaa turvallisuuden ja hyvän olon tunnetta. Näiden puutos tai häiriö aiheuttaa masennusta ja muita ei-toivottuja oireita.

Eräs erittäin mielenkiintoinen luontaistuote, jonka on tutkitusti todettu auttavan ahdistukseen ja muihin henkisiin ja mielen häiriötiloihin, on teepensaan lehtien sisältämä teaniini. Teaniini on vapaa aminohappo, jota löytyy luonnossa suuria määriä etenkin teepensaiden lehdissä. Kiinalaiset ovat jo vuosisatojen ajan käyttäneet teepensaan lehtiä eri tarkoituksiin, kuten ahdistukseen ja masennukseen, eri tavoin ja eri aikoihin päivästä. Ja vihreää teetä he ovat juoneet jo aikojen alusta asti rentoutumisen avustamiseksi. Teekin on siis erittäin hyvä luontaistuote ahdistuksen ja muiden mielen ongelmien hoitoon.
Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun