Luontaistuotteet.com
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Reformi

11 tuotetta 1 kaupasta
Reformi

Reformi on perinteinen ja tunnettu luontaistuotemerkki, joka on vuodesta 1986 saakka ollut Oriolan omistuksessa. Oriola Oy on suomalainen lääketukkukauppa, joka vuorostaan kuuluu kansainväliseen Oriola-KD-konserniin. Oriolan vahvuuksia lääkemarkkinoilla ovat ammattitaitoinen henkilöstö, tehokas ja luotettava logistiikka sekä vahvat tuotemerkit. Oriola onkin kasvanut Suomen toiseksi suurimmaksi lääketukkukaupaksi 47 prosentin markkinaosuudellaan, ja monella onkin vuosien varrelta kokemuksia kaupan tuotteista.

Luontaistuotemerkki Reformin valikoima on laaja ja laadukas. Reformi-sarja onkin monipuolinen valikoima ravintolisiä. Reformi Influ Zink sisältää hyödyllistä sinkkiä sekä C-vitamiinia, jotka edistävät elimistön immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Imeskeltävä Influ-Zink on makeutettu maistuvalla ksylitolilla. Reformin Aktiv Lecithin Soijalesitiinirae vuorostaan sisältää elimistöllemme välttämätöntä rasva-ainetta, lesitiiniä. Lesitiini on kaikkien solujen tärkeä rakenneosa. Lesitiini onkin solujen tärkeänä rakennusosana välttämätön rasva-aine elimistöllemme. Elimistö pystyy itsekin valmistamaan lesitiiniä, mutta tietyt elämäntilanteet ja ikääntyminen saattavat heikentää ja vähentää lesitiinin määrää kehossa.

Luontaistuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Laadukkaat Reformi-tuotteet voi ostaa nopeasti ja turvallisesti netistä. Osoitteessa oriola.fi/Tuotteet/Reformi pystyy tutustumaan paremmin koko tuotevalikoimaan. Luontaistuotemerkin erinomaisen laadukkaita tuotteita on kuitenkin onneksi tarjolla laajasti netin monissa verkkokaupoissa. Muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalon, luontaistuotteet.netin, Anttilan ja Apteekkiostosten verkkokaupat tarjoavat valikoimissaan erilaisia Reformi-tuotteita. Verkkokaupat löytää osoitteista hyvinvoinnin.fi, luontaistuotteet.net, netanttila.com ja apteekkiostokset.fi


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun