Luontaistuotteet.com
Perskindol Active Gel kipugeeli
13,90€
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Perskindol

1 tuote 1 kaupasta
Perskindol

Lihas- ja nivelkivut ovat viheliäisiä vaivoja. Olon kohentamiseen on perinteisesti tarvittu kaksi eri paikallishoidon tuotetta, joista toinen tarvitaan viilentämään ja toinen lämmittämään kehoa. Perskindol-kipugeeli yhdistää nämä kaksi ominaisuutta. Sen ansiosta säästetään kätevästi sekä aikaa että rahaa! 

Perskindol on ainutlaatuinen tuote

Kaksitehoinen kipugeeli on ainutlaatuinen valmiste, joka sekä lämmittää että viilentää. Kylmä saa kivun tunteen kaikkoamaan, ja lämmin tehostaa alueen verenkiertoa. Tuote ei pelkästään poista kipua, vaan se torjuu myös turvotusta. Geeli ei sotke vaatteita, sillä se imeytyy nopeasti eikä tunnu iholla rasvaiselta. Perskindol tarjoaa perinteisen levitettävän geelin vaihtoehdoksi spray-suihkeen. Geeliä kannattaa kokeilla esimerkiksi selän alueen oloa helpottamaan – suihke yltää sinnekin minne sormet eivät ulotu. Kipugeeliä kannattaa käyttää jo ennen fyysistä rasitusta, niin hankala tunne ei pääse äitymään pahaksi. Tuotteen vaikuttavia aineita ovat raikas mentoli sekä eteeriset öljyt. Valmistetta käytetään ainoastaan vaurioitumattomalle iholle. Geeliä voidaan sivellä hoidettavaan kohtaan useita kertoja päivän aikana. Geeli imeytyy jopa ohuiden sukkahousujen läpi. Jos tiedossa on jaloille rasittava työpäivä, Perskindol kannattaa varata laukkuun, jotta ikävältä tuntuva jalkaterien turvotus voitaisiin välttää tärkeällä hetkellä. Valittavissa on 100 tai 200 ml pakkauskoko. Ripeästi vaikuttava suihke on saatavilla 150 ml pullossa. Tuotteet voidaan tilata kätevästi netistä!

Perskindol lyhyesti

Perskindol-tuotesarjan valmisteet voidaan tunnistaa kirkkaankeltaisista pakkauksista. Kipugeeli on saatavissa sekä iholle levitettävänä geelinä että spray-suihkeena. Kumpikin tuotteista on tehokas kivunlievittäjä. Geeli vähentää myös turvotuksen tunnetta aktivoimalla pintaverenkiertoa. Mentoli raikastaa ja virkistää oloa. Monille on kertynyt Perskindolista hyviä kokemuksia.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun