Luontaistuotteet.com

Modifast luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Nu3 edustaa Modifast -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Modifast -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Modifast -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Modifast

Modifast
Modifast

Modifast-tuoteperhe koostuu maukkaista ja terveellisistä ateriankorvikkeista, joita voidaan valita dieetin tueksi. Tuotteiden avulla painoa voidaan hallita helposti. Lisäksi niistä saadaan kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet. Ateriankorvikkeiden valikoimaan kuuluu vähäkalorisia ja vähälaktoosisia patukoita, juomia ja keittoja.

Patukoita voidaan valita ateriankorvikkeeksi esimerkiksi kiireisinä päivinä, koska niistä saadaan nopeasti lisäenergiaa, ja niitä on helppo ottaa mukaan. Modifast-tuotteita voidaan valita myös herkutteluhetkiin. Suklaan ja karamellin makuisista patukoista saadaan runsaasti proteiinia, mutta vain vähän kaloreita, joten niitä voidaankin nauttia hyvillä mielin, kun halutaan herkutella. Herkutteluhetkiin sopii myös Modifastin herkullinen, mutta terveellinen vanilja- tai suklaavanukas.

Modifast-ateriankorvikejuomajauheissa on tarjolla runsaasti makuvaihtoehtoja, kuten vanilja, suklaa, kahvi, vadelma ja banaani. Juoma valmistetaan sekoittamalla jauhe veteen. Keittovalikoimasta löydetään maukkaita keittoja, kuten peruna-purjokeitto ja parsakeitto. Keittojauhe on pakattu käteviin annospusseihin, ja keitto valmistetaan sekoittamalla jauhe kuumaan veteen. Keittoihin ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita. Koska Modifastin tuotteilla dieetti onnistuu varmasti, monille käyttäjille on kertynyt tuotteista paljon hyviä kokemuksia. Tuotteita voidaan myös ostaa helposti netistä, esimerkiksi nu3.fi ja perheapteekit.fi-verkkokaupoista.

Kooste Modifast -tuotteista

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Kari
Miksi ei löydy enää kyseistä Modifast tuotetta joka oli hyvin tehokas painonpudotuksessa 24 kg lähti 3 kk.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun