Luontaistuotteet.com

Kulau luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Nu3 edustaa Kulau -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Kulau -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kulau -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Kulau Luomutuotteet

Kulau
Kulau

Kulau valmistaa kookospähkinästä erilaisia luontaistuotteita, kuten kookosvedet, kookosöljyt ja rasvat. Kulaun kookosvesi saadaan nuorista luomukookospähkinöistä, ja se on erinomainen jano- tai urheilujuoma sekä sopii hyvin terveellisen smoothien valmistukseen tai drinkkeihin.

Tuoreiden kookospähkinöiden vesi on peräisin Costa Rican vihreistä kookoksista, eikä siihen ole lisätty mitään keinotekoisia lisäaineita. Se sisältää luonnostaan keholle tärkeitä mineraaleja, kivennäisaineita eikä juuri ollenkaan rasvaa.


Hyvää oloa kookostuotteista

Kulaun valmistama luomukookosöljy valmistetaan tuoreesta kookospähkinän hedelmälihasta, ja siksi sen maku on erityisen pehmeä ja raikas. Kookosöljyssä säilyvät kaikki kookospähkinän hyvät ominaisuudet, ja siksi se on ainutlaatuinen tuote esimerkiksi smoothien valmistukseen, ihonhoitoon ja eksoottisiin ruokiin sekä erityisesti raakaruokiin, kuten raakakakkuihin ja -suklaisiin. Rauhoittava ja ravitseva kookosöljy tekee hiuksista ja ihosta pehmeät ja sileät. Kookosöljy auttaa myös hyönteisenpuremiin ja auringonpolttamiin. Luonnollisia ja monikäyttöisiä Kulau-kookostuotteita voidaan tilata netistä esimerkiksi osoitteista ekolo.fi sekä hyvinvoinnin.fi. Kulau käyttää tuotteissaan ainoastaan ekologisilla plantaaseilla kasvatettuja luomukookospähkinöitä. Se myös toimii vastuullisessa yhteistyössä paikallisten kasvattajien kanssa. 
Kulau kookostuotteet lyhyesti


Luonnolliset kookostuotteet ovat erinomaisia ruoanlaittoon, juomaksi sekä kauneudenhoitoon, eivätkä ne sisällä mitään keinotekoisia lisäaineita. Ekologisesti vastuulliset Kulau-kookostuotteet ovat täysin luonnollisia ja hyödyllisen monikäyttöisiä. Ne on valmistettu kaikki kookoksen hyvät ominaisuudet säilyttäen. Kookosvedet, kookosöljyt ja rasvat tuovat hyvää oloa ja ravitsevat kehoa.  

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun