Luontaistuotteet.com

Higher Living luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Nu3 edustavat Higher Living -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Higher Living -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Higher Living -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Higher Living

Higher Living
Higher Living

Higher Living -yrttiteet tarjoavat teekokemuksen, joka puhdistaa mieltä ja kehoa. Jokaisen teen huolella valitut yrtit ovat 100 % luomua, ja makuvaihtoehdoista voidaan valita 39 teelaadun väliltä.

Luomuteen valmistajalla on jo yli 45 vuoden kokemus raikkaan ja hyvinvointia lisäävän teen valmistuksesta. Higher Living –teejuomia voidaan nauttia monessa tilaisuudessa, yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ne sopivat hyvin niin aamuun, päivään kuin iltaankin.  

Hyvinvointia luomuteestä

Orgaaniset luomuteet lisäävät kehon hyvinvointia ja nostavat mielialaa. Brittiläinen Higher Living keskittyy teen valmistuksessa vain parhaiden ja puhtaimpien raaka-aineiden käyttöön, ja on valmistanut erilaisia yrttiteitä jo vuosikymmenien ajan. Kokemuksella valikoitujen makuvaihtoehtojen tarjonnasta voidaan löytää sopiva tee jokaiseen tilanteeseen, kuten piristystä aamuun ja rauhoitusta ennen nukkumaanmenoa. Puhdistavaa teetä voidaan käyttää myös jääteen valmistamiseen virkistäväksi janojuomaksi, raikkaan smoothien valmistukseen sekä esimerkiksi ihoa virkistäväksi suihkeeksi. Kauniit ja kierrätettävät pakkaukset tekevät teepaketeista myös hyviä ja arvostettuja lahjoja luontaistuotteiden ystäville ja kaikille teenjuojille. Suomalaisista verkkokaupoista tätä elämänlaatua parantavaa ja maukasta teetä myyvät esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalo ja nu3.fi. Puhtaampi keho ja mieli saavutetaan puhtailla ja luonnollisilla luonnontuotteilla.

Higher Living luomuteet lyhyesti

Higher Living yrttiteet hellivät kehoa ja mieltä sekä edistävät yleistä hyvinvointia. Runsaista makuvaihtoehdoista voidaan valita sopiva luomutee kaikkiin tilanteisiin ja mieltymyksiin. Teetä voidaan käyttää myös raikkaiden kylmien juomien valmistukseen sekä ihonhoitoon, ja sen raaka-aineet ovat täysin luonnonmukaisesti tuotettuja. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun