Luontaistuotteet.com

Landgarten luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Nu3 edustaa Landgarten -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Landgarten -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Landgarten -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Landgarten

Landgarten
Landgarten

Landgarten tekee herkuttelusta sekä terveellisen että nautinnollisen hetken! Itävaltalaisen yrityksen snacksit on valmistettu laadukkaista luomuraaka-aineista.

Jo yli 25 vuoden ajan Landgartenin tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman luonnonläheisiä ja samalla maistuvia tuotteita. Herkullisissa snackseissä yhdistyvät niin erilaiset marjat, mantelit kuin soijapavut. Kaikki raaka-aineet ovat taattua luomulaatua, ja soijatuotteet on valmistettu geenimuuntelemattomasta luomu-soijasta. Suklaatuotteissa käytetty suklaa on tuotettu reilun kaupan periaatteita noudattaen, mikä takaa reilun korvauksen myös kaakaon viljelijöille.

Soijapavut ovat erittäin proteiinipitoisia, ja maistuvat snacksit sopivat hyvin terveelliseksi välipalaksi vaikkapa urheilijoille. Laajasta valikoimasta löytyy sekä suolattuja että tamarikastikkeella maustettuja soijapapuja. Suklaan ystävät voivat valita useasta suklaakuorrutetusta marjaherkusta omansa. Erilaisissa sekoituksissa herkullisen suklaan sisään piiloutuu mm. rusinoita, goji-marjoja ja cashewpähkinöitä. Todellinen kestosuosikki on myös Landgartenin Luomu Suklaa Marjamix, joka sisältää maito-, tumma- ja valkosuklaakuorrutettuja mansikoita, mustikoita ja vadelmia. Eksoottisen makuelämyksen lupaavat ylellisellä tummalla suklaalla kuorrutetut inkiväärinpalat ja luomukirsikat. Kannattaa muistaa myös herkulliset valkosuklaalla kuorrutetut luomuvadelmat – reilun kaupan tuote sekin. Kaikki nämä herkut lupaavat unohtumattomia kokemuksia ilman huonoa omaatuntoa. Ne sopivat mainiosti välipalana, pieniin herkkuhetkiin tai osana juhlien tarjoilua. Landgartenin monipuolisia tuotteita myydään netissä, ja niiden tilaaminen suoraan kotiin onnistuu vaivattomasti kotikoneelta.

Landgartenin lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun